Alanya-Konakli - Hotel KAHYA RESORT AQUA & SPA***** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Konakli
Ubytování: Hotel KAHYA RESORT AQUA & SPA
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Luxusní, oblíbený pětihvězdičkový hotel otevřený v roce 2012, s přátelskou atmosférou a kapacitou 447 pokojů se nachází v letovisku Payallar v bezprostřední blízkosti krásné písečné pláže ve vzdálenosti 2 km od centra města Konakli s množstvím nákupních míst, restaurací a barů a 16 kilometrů od centra Alanye. Letiště v Antalyi je vzdáleno přibližně 100 km od hotelu. Hotel je vyhledáván díky své poloze v bezprostřední blízkosti pláže, vlastním vodním parkem, příjemnou atmosférou a vysokou kvalitou poskytovaných služeb.
Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a lobby barem, výtahy, hlavní restaurací, 2 a la carte restaurace (rybí, turecká), několik barů včetně bazénového a plážového, cukrárna, kavárna, Wi-Fi připojení v lobby baru zdarma, minimarket, obchod se suvenýry, konferenční sál, společenská místnost s TV, internetová kavárna, venkovní plavecký bazén, vodní park s 5 tobogány a línou řekou, dětský bazén, mini club pro děti 4-12 let, dětské kino a diskotéka, denní animační programy a večerní zábavná show, pro sportovní aktivity je připraven tenisový kurt, multifunkční hřiště, herna (stolní tenis, šipky, kulečník), kurzy orientálního tance, plážový volejbal, fitness centrum, pro relaxaci je určeno lázeňské centrum se širokou nabídkou procedur. Služby za poplatek - služby lázeňského centra (masáže, kosmetické procedury, sauna), kadeřnictví, prádelna, kulečník, tenisový kurt (noční osvětlení a půjčovna raket a míčků), elektronické hry, hlídání dětí, internetová kavárna, pronájem automobilu, vodní sporty na pláži.
Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT-TV, minibarem (minibar je při příjezdu zdarma naplněn nealkoholickými nápoji), trezorem, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, balkonem nebo terasou.
Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-10:30), obědy (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu, lehké odpolední občerstvení - káva, čaj, koláče, zmrzlina (15.00-17.30), noční snack (21:00-7:00) a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů - lze čerpat v časech a místech určených hotelem.
Pláž: Krásná dlouhá pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází cca 50 m od hotelu (dostupná podchodem pod místní komunikací). Lehátka, slunečníky a občerstvení v plážovém baru zdarma. Doporučujeme využít nabídku vodních sportů od místních poskytovatelů za poplatek.

 

→ Přejít na 17 termínů dovolené Alanya-Konakli - Hotel KAHYA RESORT AQUA & SPA***** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 16 990 Kč do 18 990 Kč