Belek - Hotel BELCONTI***** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Belek
Ubytování: Hotel BELCONTI
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu ultra all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 4 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Luxusní pětihvězdičkový oblíbený hotel s kapacitou 596 pokojů (z toho 426 pokojů v hlavní budově) obklopený krásnou pečlivě udržovanou zahradou o rozloze 98.000 m2 je umístěn v piniovém háji přímo u nádherné písčité pláže ve vzdálenosti 2 km od centra letoviska Belek a 35 km od letiště Antalya. Vzhledem k vysoké kvalitě poskytovaných služeb, zajímavé architektuře s elegantními interiéry a krásné písčité pláži je hotel dobrou volbou pro klienty, kteří chtějí zažít dovolenou plnou pohody a odpočinku s nádechem luxusu.
Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, 4 panoramatické výtahy, hlavní restaurace, 3 a la carte restaurace (turecká, italská, rybí), několik barů včetně bazénového a plážového, nákupní centrum, konferenční sály, kadeřnictví, internetový koutek, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorech zdarma, 2 velké venkovní bazény se skluzavkami a sluneční terasou, dětský bazén a dětské hřiště, vnitřní vyhřívaný bazén, diskotéka, animační programy pro děti i dospělé, večerní show, mini club a teenager club, možnosti sportovního vyžití a relaxace - stolní tenis, plážový volejbal, fitness centrum, aerobic, aqua gymnastika, lukostřelba, šipky, minigolf, multifunkční hřiště, sauna, parní a turecká lázeň. Služby za poplatek - masáže, kosmetické služby, tenisové kurty, hlídaní dětí, čistírna, prádelna, kadeřník, počítačové hry, internetový koutek, kulečník, potápění, půjčovna aut, lékařské služby.
Pokoje: Dvoulůžkové pokoje umístěné v hlavní budově s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT-TV, minibarem (nealkoholické nápoje zdarma), trezorem, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, fénem, balkonem nebo terasou. Připojení Wi-Fi na pokoji zdarma.
Strava: Program ultra all inclusive (10:00-02:00) zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře, pozdní večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne (snacky, dětský bufet, zákusky, zmrzlinu, káva, čaj) a neomezenou konzumaci místních a vybraných dovozových alkoholických a nealkoholických nápojů v barech a restauracích dle jejich provozní doby. U večeře je požadováno formální oblečení.
Pláž: Krásná, dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a občerstvení v plážovém baru zdarma. Široká nabídka vodních sportů za poplatek.

 

→ Přejít na 17 termínů dovolené Belek - Hotel BELCONTI***** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 21 990 Kč do 25 990 Kč