Sveti Vlas - Hotel MOONLIGHT***** (odlet z Ostravy - 12 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko
Ubytování: Hotel MOONLIGHT
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
Cena zahrnuje: 11x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 1 termín
Červen 2017
zobrazit 1 termín
Červenec 2017
zobrazit 2 termíny
Srpen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotelový komplex Moonlight je umístěn v první linii od moře. Poloha hotelu je u velmi klidné a tiché pláže ve Sveti Vlasu. Hotel nabízí přátelskou atmosféru a příjemnou obsluhu. Díky blízké vzdálenosti Slunečného pobřeží, které je vzdáleno pouhé 4 km od hotelu, umožňuje prožít tak i rušnou dovolenou plnou atrakcí a nočního života.
Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, dvě restaurace, vyhlídková terasa, bazénový bar, lobby bar, výtahy uvnitř hotelu, venkovní bazén, krytý bazén, dětský bazén, hotelová zahrada. V rámci programu all inclusive cena zahrnuje využití těchto služeb a sportů: Wi-Fi v lobby baru, mini klub pro děti ve věku od 4 let od 14 let, živá muzika, dětské hřiště, stolní tenis, billiard, lehátka a slunečníky u bazénu. Za poplatek: fitness centrum, tenisový kurt, squash kurt, sauna a masáže v hotelu primasol sineva park, směnárna, kosmetický a kadeřnický salón, internetová místnost, trezor na recepci, hotelový doktor, plážové ručníky na vyžádání na recepci.
Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají k dispozici klimatizaci, vlastní sociální zařízení se sprchou nebo vanou a WC, satelitní TV, telefonem, malou lednicí, balkonem nebo terasou s výhledem na moře nebo zahradu. Dětská postýlka je na vyžádání.
Strava: Program all inclusive je formou švédských stolů a zahrnuje snídaně - velká nabídka teplých i studených jídel, nealkoholické nápoje, džusy, káva, čaj (7:30-10:00), svačiny - pozdní kontinentální snídaně, teplé a studené nápoje, víno, pivo, místní alkoholické nápoje (10:00-11:00), obědy - formou švédských stolů (polévky, saláty, hlavní jídla, dezerty, zmrzlina, čerstvé ovoce), čerstvé džusy, teplé a studené nápoje, džusy, pivo, víno, místní alkoholické nápoje, (12:30-14:30), odpolední svačiny - formou bufetu v bazénovém baru je na výběr pizza, sendviče (15:00-16:00) a zmrzlina (10:00-23:00), večeře - široký výběr jídel ze švédských stolů, teplé a studené nápoje, džusy, pivo, víno a místní alkoholické nápoje (18:30-21:00). Jedenkrát týdně tematická večeře v místní restauraci (bulharská, čínská, italská, řecká). Neomezená konzumace teplých nápojů, studených nealkoholických nápojů, koktejlů, piva, vína, místních alkoholických nápojů je klientům k dispozici v lobby baru od 10:00 do 23:00 nebo v bazénovém baru od 09:00 do 23:00.
Pláž: Veřejná písčitá pláž se nachází přímo u hotelu a má pozvolný vstup do moře. Slunečníky, lehátka a nabídka vodních sportů jsou na pláži za poplatek.

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Ostravy - TRASA 01
Šumperk - Zábřeh - Mohelnice - Olomouc - Přerov - Hranice - letiště Ostrava

Transfer na letiště do Ostravy - TRASA 02
Vsetín - Valašské Meziříčí - Rožnov pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm - Kopřivnice - letiště Ostrava

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Sveti Vlas - Hotel MOONLIGHT***** (odlet z Ostravy - 12 denní)
v cenách od 19 967 Kč do 24 807 Kč