severovýchodní pobřeží - Dream of Zanzibar *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Tanzánie
Ubytování: Dream of Zanzibar
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Praha-Zanzibar-Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění Generali 60 Kč na osobu a den, odletovou taxu 40 USD, vízum (cca 50 USD po příletu na letišti), pobytovou taxu 1 USD/osoba/den
zobrazit 22 termínů
Leden 2017
zobrazit 23 termínů
Únor 2017
zobrazit 18 termínů
Březen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: severovýchodní pobřeží, přímo na bílé písečné pláži Kiwengwa, v tropické zahradě, vzdálenost od letiště cca 45 minut jízdy.

Vybavení: 104 deluxe pokojů, 40 junior suite s výhledem na moře, 10 junior suite s jacuzzi s výhledem na moře a 3 beach vily s jacuzzi a privátním bazénem. 9 restaurací a barů, 2 bazény, dětský bazén, SPA centrum, fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, katamarány, kanoe, rybaření, tenis, plážový volejbal, plážový fotbal, billiard, animační programy, boutique, business centrum, konferenční sál, hlídání dětí, Wi-fi internet zdarma, půjčovna kol, shuttle bus do hlavního města.

rychly_prehled : možnost příplatku na ALL INCLUSIVE
vhodné pro rodiny s dětmi
slevy pro děti do 14 let
bazén přímo u pláže
bohaté animační programy
Wi-fi internet zdarma

strucna_poloha : cca 45 minut jízdy z letiště
přímo u bílé písečné pláže v tropické zahradě

za příplatek možnost ubytování ve suite.

u vánočních, silvestrovských a velikonočních termínů si některé hotely účtují povinný vánoční, silvestrovský a velikonoční příplatek - informace v CK.

Stravování

polopenze, možnost dokoupení ALL INCLUSIVE - vše formou bufetu.

Ubytování

Vybavení pokoje : Deluxe pokoj - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, CD/DVD přehrávač, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, terasa, moskytiéra. Možnost přistýlky.

 

→ Přejít na 63 termínů dovolené severovýchodní pobřeží - Dream of Zanzibar *****
v cenách od 42 320 Kč do 67 290 Kč