Tartane - Résidence La Goélette ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Martinik Tartan
Ubytování: Résidence La Goélette
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Praha – Martinik – Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění Generali 60 Kč na osobu a den, transfery letiště - hotel - letiště (doporučujeme pronájem auta na celou dobu pobytu), pobytové taxy
zobrazit 4 termíny
Prosinec 2016
zobrazit 31 termínů
Leden 2017
zobrazit 16 termínů
Únor 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Tartane (cca 300 m od centra), na poloostrově Caravelle, v severní části ostrova, na kopci s výhledem na moře, cca 8 km od města Trinite a v těsné blízkosti přírodní rezervace. Od pláže Anse l'Etang je vzdálena cca 5 minut jízdy. Vzdálenost od letiště cca 32 km.

V těsné blízkosti najdete spoustu restaurací a obchůdků.

Vybavení: 25 standard pokojů a 40 junior suite v několika 3-podlažních budovách. 2 bazény (jeden o rozloze 325 m2 se skluzavkami), dětský bazén, potápění, šnorchlování, vodní sporty, vodní lyže, katamarány, kanoe, tenis, stolní tenis, billiard, hrací automaty, dětský klub, Wi-fi internet zdarma v lobby, konferenční sál, hlídání dětí, pronájem aut.

rychly_prehled : výhodný poměr kvality a ceny
bazén se skluzavkami
spousta aktivního vyžití

strucna_poloha : cca 30 minut jízdy z letiště
cca 300 m od centra města Tartane

výměna ložního prádla, ručníků a úklid je zdarma při pobytu nad 8 nocí. Při kratším pobytu je možné tuto službu zakoupit na místě. Za příplatek možnost ubytování v junior suite s kuchyňkou.

u vánočních a silvestrovských termínů si některé hotely účtují povinný vánoční a silvestrovský příplatek – informace v CK.

Stravování

bez stravy.

Ubytování

Vybavení pokoje : Standard pokoj s kuchyňkou - klimatizace, sejf, fén, telefon, TV, koupelna, sprcha, WC, terasa s kompletně vybavenou kuchyňkou. Možnost přistýlky pro dítě.

 

→ Přejít na 51 termínů dovolené Tartane - Résidence La Goélette ***
v cenách od 32 390 Kč do 36 890 Kč