MSC Meraviglia - Západním Středomořím nejnovější lodí (letenka z Vídně v ceně)

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Neapol
  Messina
  Janov
Francie Marseille
Španělsko Barcelona
Malta La Valetta
Ubytování: MSC Meraviglia
Strava: Plná penze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Plná penze
Doprava: Letecky
Odlety: Vídeň
Cena zahrnuje: Kategorie BELLA Experience: letenka Vídeň - Janov - Vídeň včetně letištních poplatků a transferů do a z přístavu, ubytování v kajutě typu Bella (některé kajuty s oknem či balkonem mají omezený výhled), služby kajutového stevarda; plná penze s velkým výběrem jídel servírovaných v restauraci s obsluhou nebo v 20 hodin denně otevřeném samoobslužném bufetu s nápojovým automatem (voda, káva čaj); divadelní představení a zábavný program; využívání bazénů, vířivek, lehátek, osušek; využívání většiny sportovních zařízení včetně fitness; portýrské služby; přístavní poplatky.
Kategorie FANTASTICA Experience: všechny služby z kategorie BELLA, ubytování v kajutách Fantastica - výběr z nejlepších kajut na vyšších palubách (včetně Super-rodinných kajut – dá se pouze u Preziosy a Diviny), výhodnější podmínky při změně jména cestujícího a data odplutí; donáška snídaně do kajuty a kajutový servis 24 hodin denně; přednost při výběru času stolování při večeři; v závislosti na dostupnosti: vzdělávací a volnočasové kurzy pro děti, 50% sleva na fitness kurzy a osobního trenéra.
Kategorie WELLNESS Experience: všechny služby kategorie FANTASTICA, uvítací balíček Technogym (tričko, šortky, ručník, wellness náramek), kontrola u lékaře MSC a plán prevence, fitness analýza s osobním trenérem Technogym, individuální wellness program ve vnitřních i venkovních prostorách lodi, 50% sleva na placené hodiny fitness (např. jóga) a osobního trenéra (podle dostupnosti na lodi), zdarma voda v restauracích, barech a v kajutě, 1 izotonický nápoj denně z minibaru v kajutě, prádelní servis na sportovní a funkční oblečení, používání aplikace Technogym, skupinová fotografie. Wellness program je určen pouze pro dospělé.
Kategorie AUREA Experience: všechny služby z kategorie BELLA a FANTASTICA, ubytování v prémiových kajutách nebo apartmá v prestižní lokaci; nápojový balíček "Premium all inclusive", balíček lázeňských služeb (masáž, solárium, uvítací koktejl, vstup na opalovací palubu a do termálních lázní po celou dobu plavby – pouze pro dospělé, poradenství); balíček wellness v kajutě (kosmetická sada, župan, pantofle); přednostní nalodění; doba stolování v hlavní restauraci dle vlastního výběru.
Kategorie YACHT CLUB: určeno pro hosty, kteří touží využívat výhody privátní sféry a exkluzivitu. Cena zahrnuje služby z kategorie FANTASTICA a navíc: ubytování v luxusních prostorných apartmá s koupelnou v mramoru; ergonomické matrace, výběr polštáře a luxusní ložní prádlo; plasmový televizor; lednice; all inclusive obědy a večeře v klubové restauraci s možností výběru stolování; nápoje (nealkoholické, víno, pivo, destiláty); volný přístup do salonu Top Sail Lounge s nabídkou nápojů, drobného občerstvení a dezertů; volný přístup do lázeňského areálu Aurea Spa; přednostní nalodění a donáška zavazadel; služby consierge.
Cena nezahrnuje: fakultativní výlety na pevninu
nápoje z barových a nápojových lístků či nápojové balíčky, není-li stanoveni jinak
servisní poplatek podle destinace (10 EUR nebo 12,50 USD/dospělý/noc, 5 EUR nebo 6,25 USD/noc/dítě do 12 let; děti do 2 let bez poplatků)
služby osobního charakteru (fotograf, lázeňské a další nadstandardní služby)
příplatek za neobsazené lůžko (obvykle 80%)
cestovní pojištění a pojištění stornopoplatků
zobrazit 1 termín
Srpen 2017
zobrazit 4 termíny
Září 2017
zobrazit 2 termíny
Říjen 2017
 

Popis zájezdu

Ubytování

Vybavení kajut: koupelna se sprchou a WC, 2 lůžka (v některých kajutách možnost 1 - 2 přistýlek), dostatek úložných prostor, satelitní TV, klimatizace, minibar, telefon, fén.
Apartmá je prostornější a výhodně umístěné.
K apartmá Yacht Clubu se váže speciální servis.
Kajuty Super Family tvoří 2 propojené 3lůžkové kajuty; umožňují ubytování až pro 6 osob, cena je za každou kajutu bez ohledu na počet osob.

Stravování

Bohatá plná penze sestavená z italské a mezinárodní kuchyně, speciální diety na vyžádání; v době podávání jídel voda, káva, čaj z automatů v samoobslužné restauraci v ceně.
Hosté ubytovaní v kajutách Aurea a Yacht Clubu mají nápojový balíček Premium all inclusive v ceně.

Popis

Loď MSC Meraviglia je obřím výletním plavidlem nové generace. Její spuštění na vodu proběhlo v létě 2017. Na palubách naleznete celou řadu inovací, z nichž k těm nejúžasnějším patří vnitřní dvoupatrová promenáda. Luxusní Yacht Club uspokojí i nejnáročnější hosty.

VYBAVENÍ LODĚ:
Stravování, bary, kavárny:
restaurace s obsluhou, samoobslužná restaurace, MSC Yacht Club restaurant, Eataly Restaurant, Teppanyaki, Steakhouse, Sushi Bar, pizzerie, mnoho barů a salonků včetně English Pub a Champagne Bar, cukrárna s palačinkami a čokoládovými specialitami.
Zábava:
divadlo s kabaretní show a vystoupením Cirque du Soleil, kino 4D, diskotéka, kasino, knihovna, videohry, internetová kavárna, bowling, simulátor Formule 1, nákupní centrum, konferenční místnost, 480m² velká LED obrazovka na otevřené palubě.
Sport, wellness:
bazén s aquaparkem, tobogán, krytý a dětský bazén, několik vířivek, sportovní centrum s multifunkčními hřišti, běžecká dráha, fitness centrum, wellness centrum Aurea Spa.
Pro děti a mládež:
kluby s atraktivním programem pro různé věkové kategorie, dětský klub s hernou (Lego, Chicco), brouzdaliště, klub pro teenagery.

Program zájezdu

1. den

Janov (Itálie) | Připlutí: - | Odplutí: 17:00

2. den

Neapol (Itálie) | Připlutí: 13:00 | Odplutí: 21:00

3. den

Messina (Itálie) | Připlutí: 8:00 | Odplutí: 18:00

4. den

La Valetta (Malta) | Připlutí: 08:00 | Odplutí: 18:00

5. den

na moři

6. den

Barcelona (Španělsko) | Připlutí: 9:00 | Odplutí: 18:00 (možný přístav nalodění)

7. den

Marseille (Francie) | Připlutí: 9:00 | Odplutí: 17:00

8. den

Janov (Itálie) | Připlutí: 08:00 | Odplutí: - (změny trasy vyhrazené)

 

→ Přejít na 7 termínů dovolené MSC Meraviglia - Západním Středomořím nejnovější lodí (letenka z Vídně v ceně)
v cenách od 27 210 Kč do 33 880 Kč