Limassol - Mediterranean Beach ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Kypr Kyperská republika
Ubytování: Mediterranean Beach
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 3 termíny
Prosinec 2016
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Tento 4* luxusní hotel patří mezi nejvyhledávanější hotely, nachází se v turistické zóně Limassolu, transfer z letiště cca 60 minut. Hotel je v nádherné zahradě, kde jsou nejrůznější stromy, palmy, keře a květiny, leží přímo u pláže. V okolí hotelu se nachází restaurace, obchody, bary, discotéky.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, atrium, výtah, 2 konferenční místnosti s moderním audiovizuálním vybavením, Wi-fi v prostoru recepce i na pokojích, vnitřní a venkovní restaurace, bary, snackbary, kavárna, baby sitting za poplatek, obchod se suvenýry, zahrada s palmami a okrasnými keři, rostlinami a bylinkami. Osušky k bazénu a na pláž za vratný depozit cca 20€/kus. Venkovní bazény ve tvaru laguny, slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma dětský bazén, brouzdaliště, vyhřívaný vnitřní bazén, zahrada s tropickou flórou, nádherně vybavená odpočívárna s výhledem na moře a s terasou. Je možno využívat tenisové kurty, tělocvična, squash, sauna, masáže, jacuzzi. Kyperské večery s folklórním tancem, coctail party, příležitostně ochutnávky vína a noční zábavné programy s živou hudbou.

Náš názor: Hotel je pověstný svými službami a krásným prostředím, velmi často je navštěvován slavnými osobnostmi. Zdejší pláž je v posledních letech pravidelně oceňována modrou vlajkou.

Stravování

Polopenze formou bufetu s možností dokoupení plné penze.

Ubytování

Vybavení pokoje : V tomto šestipodlažním areálu je celkem 291 pokojů 2-lůžkových s možností jedné přistýlky. Rodinné pokoje s výhledem na moře tvoří větší pokoj s rozkládacím gaučem pro děti. Všechny pokoje mají koupelnu s vanou a sprchou nebo sprchový kout, WC, klimatizace, fén, telefon, TV-SAT, minibar, trezor, balkón nebo terasa, výhled na moře je za příplatek. Další možnosti ubytování - pokoje typu suites jsou jen na vyžádání, jejich přesný popis a cenu Vám rádi sdělíme. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Některé pokoje mohou být propojené a jsou pouze na vyžádání.

 

→ Přejít na 3 termíny dovolené Limassol - Mediterranean Beach ****
v cenách od 26 590 Kč do 32 390 Kč