Limassol - Atlantica Miramare Beach ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Kypr Kyperská republika
Ubytování: Atlantica Miramare Beach
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 3 termíny
Prosinec 2016
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: hotel Miramare Beach leží přímo u pláže, v klidném prostředí obklopen zahradami, cca 5 km od centra Limassolu. Pohodlnou procházkou dojdete k nejbližším tavernám a obchůdkům, bohatý noční život najdete v centru města.

Vybavení: hostům resortu Atlantica Miramare Beach je k dispozici vstupní hala s recepcí, WiFi na recepci a v lobby zdarma, výtah, lobby bar, hlavní restaurace s terasou a krásným výhledem na moře, restaurace a la carte, společenská místnost s TV, obchod se suvenýry, vnitřní bazén, kadeřnický salon. K venkovnímu vybavení patří krásná zahrada, bazén, bazén pro děti, bar, terasa na slunění s lehátky, slunečníky a osušky zdarma, dětské hřiště, zdarma fitness, za poplatek sauna, parní lázně, masáže, biliár. Kyperské večery s folklórním tancem, noční zábavné programy s živou hudbou.

Náš názor: hotel vyšší kategorie s vynikajícími službami je dokonalým místem pro spojení příjemného s užitečným, doporučujeme klientům všech věkových skupin a pro svou nabídku dětských programů je hotel vhodný pro rodiny s dětmi.

Stravování

polopenze formou bufetu s možností dokoupení plné penze nebo All inclusive.

Ubytování

Vybavení pokoje : pokoje mají koupelnu/WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, telefon, TV/satelit, některé programy jsou placené, rádio, trezor je za poplatek, minibar a terasu nebo balkon. Pokoje superior mají modernější nábytek a po příjezdu koš s ovocem a láhev vína, pokoje de luxe mají rozkládací pohovku, set na přípravu kávy a čaje. Hotel Atlantica Miramare Beach má k dispozici několik bezbariérových pokojů, které jsou na vyžádání. Možnost internetového připojení na pokoji za poplatek

 

→ Přejít na 3 termíny dovolené Limassol - Atlantica Miramare Beach ****
v cenách od 31 190 Kč do 38 890 Kč