Agia Napa - Grecian Bay Hotel *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Kypr Kyperská republika
Ubytování: Grecian Bay Hotel
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a bezbečnostní taxy, palivové příplatky, transfery letiště - hotel - letiště, služby delegáta, pobytové taxy, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 3 termíny
Prosinec 2016
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Luxusní hotel s nádherným výhledem na moře se nachází přímo u jedné z nejkrásnějších pláží ostrova. Centrum střediska Agia Napa s mnoha restauracemi, bary a obchody cca 10 minut chůze.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik restaurací, kavárna, koktejl bar, kadeřnictví, klenotnictví, butik, čistírna a konferenční sály. K venkovnímu vybavení patří rozlehlý bazén, dětské brouzdaliště, bar u bazénu, terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma. Fitness centrum, jacuzzi, sauna, aerobik, stolní tenis, 3 tenisové kurty s osvětlením, kurt na squash, golf driving 125 m, vodní sporty na pláži (za poplatek). Centrum nabízí relaxaci a exotické terapie, které dávají možnost objevit vzdálenou zemi a kulturu. Vnitřní bazén, fitness, jacuzzi, sauna, pára, kosmetické a vlasové studio. Večer živá hudba s tancem v baru u bazénu, tematické večery, herna. Milovníkům přírody je k dispozici hotelový minibus do národního parku Cape Greco (vstup pro hotelové hosty zdarma) nebo do přístavu Ayia Napa.

Náš názor: Luxusní hotelový komplex, luxusní vybavení, nadstandardní služby. Hotel ve vynikající poloze svými službami uspokojí jistě i nejnáročnější klienty.

Stravování

Snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze formou.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, župany, klimatizací, telefon s přímou volbou, SAT-TV, rádiem, trezorem, minibarem a balkonem.

 

→ Přejít na 3 termíny dovolené Agia Napa - Grecian Bay Hotel *****
v cenách od 32 390 Kč do 40 590 Kč