Ustronie Morskie - Boulevard Ustronie Morskie ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Polsko Pomořsko Gdaňsk
Ubytování: Boulevard Ustronie Morskie By Zdrojowa
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 1 termín
Listopad 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 48 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, snídaňový salonek, kavárna a bar. Dále je zde dětská herna. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Dále je k dispozici služba hlídání dětí. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek).

Vybavení: Objekt má 48 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, snídaňový salonek, kavárna a bar. Dále je zde dětská herna. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Dále je k dispozici služba hlídání dětí. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek).

Sport a zábava: K opalování zvou rozložená lehátka. Pro ty, kteří upřednostňují aktivní dovolenou, je v objektu připravena nabídka volnočasových aktivit, mezi nimiž je například jízda na kole/horském kole (za poplatek).

Platba : V objektu jsou přijímány kreditní karty Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze a plná penze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení, obývací část, kuchyň a koupelnu. Většina pokojů má balkón nebo terasu. K příjemné atmosféře přispívá u většiny pokojů i výhled na moře. V ubytovacích jednotkách se nachází oddělené ložnice nebo dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení všech pokojů patří sejf, minibar a pracovní stůl. Pro ty, kteří si chtějí vařit sami, je zde kuchyňský kout s ledničkou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí/kávovarem a myčkou nádobí. Vařič patří také ke standardnímu vybavení. V ubytovacích jednotkách je připojení k internetu, telefon a televize. Objekt hostům nabízí závěrečný úklidový servis. Koupelny mají sprchový kout a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Ustronie Morskie - Boulevard Ustronie Morskie ****
v cenách od 2 073 Kč