Cecina Mare - Prázdninový komplex La Buca del Gatto ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Cecina Mare
Ubytování: Prázdninový komplex La Buca del Gatto
Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: ubytování s uvedeným typem stravování, služby SOS linky s česky hovořícími operátory CK, zákonné pojištění CK
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 5 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Stravování

polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů. Večeře formou bufetových stolů s předkrmy, saláty a dezerty. Při rezervaci plné penze navíc oběd formou bufetu s předkrmy, saláty a dezerty.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 30 m2. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, sat. TV, trezorem, chladničkou, posezením, fénem, sprchou, WC a zařízenou terasou. Junior suite (A3C): cca 45 m2, stejné vybavení jako A2A, místo terasy 2 balkony, 1 zařízený. Obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a samostatným lůžkem. Dvoulůžko na otevřené galerii.

Popis

bohatá nabídka zábavy a sportů. privátní oblázkovo-písečná pláž pouze 400 m.

Poloha: centrum Cecina Mare cca 2,5 km, restaurace, bary a obchody cca 600 m. Obchod s potravinami cca 100 m, kiosek cca 50 m.

Pláž: privátní oblázkovo-písečná pláž cca 400 m (2 lehátková křesla a 1 slunečník cca 3.6.-29.9. zdarma), veřejná oblázková pláž cca 200 m, bílé pláže ve městě Vada cca 5 km.

Vybavení: 95 pokojů, recepce (trezor zdarma), společenská místnost s koutkem se sat. TV, restauraci s terasou, bar, koutek s víny (degustace a prodej 2x týdně). Kavárna s terasou. Udržovaná zahrada, bazén cca 30 x 30 m s odděleným dětským bazénem (cca 15.4.-15.10.), lehátkovými křesly, lehátky, slunečníky a barem.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: velké fitness, stolní tenis, basketbal, volejbal, fotbalové hřiště (umělý povrch), vodní gymnastika (cca 3.6.-9.9.). Za poplatek: půjčovna jízdních kol, 6 tenisových kurtů (2 z toho zastřešené), jízda na koni (cca 2,5 km) ve vlastní jízdárně s jezdeckými kurzy, výlety, jízdy drožkou a na poníkovi.

Internet : WiFi zdarma.

Wellness tip : zdarma: vyhřívaný krytý bazén cca 9 x 7 m s hydromasáží ve wellness centru (do 13 h je rezervován pro procedury), Kneippův bazének. Za poplatek: wellness centrum se soláriem, aroma sprchou, vířivkou, relaxační místností, shiatsu místností, vířivou vanou, solnou jeskyní, parní lázní v římské jeskyni a masážemi.

Pro děti : dětské hřiště, dětský bazén. Animace pro děti, miniclub cca 3.6.-9.9. (3-14 let). Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody : při rezervaci do 30.4.: při pobytu od 7 nocí 2 vstupy do wellness centra a 1x masáž na osobu od 18 let zdarma; při pobytu od 14 nocí 4 vstupy do wellness centra a 2x masáž na osobu od 18 let zdarma. Cca 3.6.-29.9. hudební večery.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: malé, cca 5 €/den (rezervace v CK);
lázeňská taxa: 1 €/den/osoba od 14 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 1.7.-1.9. sobota a neděle/7 nocí;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

 

→ Přejít na 7 termínů dovolené Cecina Mare - Prázdninový komplex La Buca del Gatto ****
v cenách od 4 911 Kč do 8 185 Kč