Lago di Como - Residence Oasi dei Celti ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Lombardie Lago di Como
Ubytování: Residence Oasi dei Celti
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 3 termíny
Listopad 2017
zobrazit 12 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 52 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. K vybavení patří WiFi, restaurace, jídelna, bar a konferenční místnost. Děti se mohou vydovádět na hřišti. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol.

Vybavení: Hotel má 52 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. K vybavení patří WiFi, restaurace, jídelna, bar a konferenční místnost. Děti se mohou vydovádět na hřišti. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol.

Sport a zábava: Hotel má venkovní bazén. Hosté mohou využít terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Hosté mohou využít různé volnočasové nabídky, mezi nimiž je například jízda na kole/horském kole a surfování. Za poplatek pak i jízda na motorovém člunu.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a kuchyň. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Kuchyňský kout s ledničkou je taktéž k dispozici. Dostatek pohodlí zaručuje telefon a televize. V koupelně je sprchový kout a bidet.

 

→ Přejít na 15 termínů dovolené Lago di Como - Residence Oasi dei Celti ***
v cenách od 5 081 Kč do 12 709 Kč