Corigliano/Sibari - Salice Club Resort ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Kalábrie Sibari
Ubytování: Salice Club Resort
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: ubytování s uvedeným typem stravování, služby SOS linky s česky hovořícími operátory CK, zákonné pojištění CK
zobrazit 3 termíny
Listopad 2017
zobrazit 9 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Stravování

apartmány: bez stravy. Hotel: snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře jako výběr z menu o 3 chodech s bufetem s předkrmy a dezerty. Při rezervaci plné penze navíc oběd jako výběr z menu o 3 chodech. Voda a víno k hlavním jídlům zdarma.

Popis

Příjemný resort s pěknou zahradou a širokou pláží. Hotelové pokoje i apartmány, ideální pro celou rodinu.

Poloha: mezi letovisky Sibari a Corigliano. Sibari cca 5 km.

Pláž: privátní široká písečná/oblázková pláž cca 150 m. 2 lehátka a 1 slunečník na apartmán nebo hotelový pokoj (cca 1.5.-30.9.).

Vybavení: 36 pokojů a 37 apartmánů, recepce (trezor), restaurace a pizzerie (cca 1.4.-30.10.), bar, minimarket, plážový bar. Bazén (cca 1.5.-30.9.) ve tvaru Kalábrie, louka s lehátky a slunečníky zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aerobik, aqua aerobic, tenis, stolní tenis, volejbal, fotbal. Animační program cca 15.5.-15.9., videohry. Za poplatek: půjčovna kol, šlapadla, kajak, jízda na koni v okolí.

Internet : WiFi ve veřejných prostorách zdarma, na hotelových pokojích přípojka.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, hřiště, miniklub (4-12 let, cca 15.5.-15.9.). Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody : při rezervaci polopenze nebo plné penze: stolní víno a voda k obědu nebo večeři.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: ne;
lázeňská taxa: cca 1,50 €/den/os. od 15 let;
cena ubytování zahrnuje: vodu, elektřinu, plyn, ložní prádlo (výměna 1x týdně), závěrečný úklid;
vzít s sebou: apartmány: ručníky (lze si zapůjčit na místě, cca 5 € osoba/výměna), utěrky;
na místě se platí: kauce cca 100 €;
příjezd/minimální délka pobytu: F4F/F6G: denně/3 noci, 10.6.-25.8. neděle/7 nocí. A1A/A2A/A2S: denně/1 noc, 1.7.-25.8. denně/7 nocí;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Ubytování

hotel: dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): pokoje jsou vybaveny klimatizací, telefonem, sat. TV, trezorem, minibarem, fénem, sprchou, WC a balkonem nebo terasou. Joker pokoje (A2S): výběr polohy a vybavení pokoje přenecháte hoteliérovi. Apartmány: dvoupokojové apartmány (F1F/F2F/F3F/F4F): cca 45 m2, apartmány jsou vybaveny klimatizací, sat. TV, kuchyňkou (vařič, chladnička), jídelním koutem, fénem, sprchou, WC a terasou. Na 2 patrech. Obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 dvoulůžkový pokoj. Třípokojové apartmány (F2G/F3G/F4G/F5G/F6G): cca 60 m2, stejné vybavení jako F4F, navíc trezor a telefon. Na 2 patrech. Obývací ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 2 dvoulůžkové pokoje. Terasa a balkon.

 

→ Přejít na 12 termínů dovolené Corigliano/Sibari - Salice Club Resort ****
v cenách od 882 Kč do 1 103 Kč