Písek - hotel Art

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Jižní Čechy Písek
Ubytování: Art

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Samotné město Písek nabízí řadu pamětihodností, které stojí za to navštívit. Město bylo založeno českými králi již v polovině 13. století. Od té doby až do začátku 30 třicetileté války jen vzkvétalo. Nemalou zásluhu na jeho rozkvětu měli zejména Přemysl Otakar II. a Václav IV, kteří město často navštěvovali. Přemysl Otakar II. zde nechal vybudovat Hrad, v jehož prostoru se v současné době nachází Prácheňské muzeum. Pískem protéká řeka Otava. Dnes je Písek nazýván Branou jižních Čech. Malebné město plné historie, obklopené nádhernou přírodou. Samotné centrum je vyhlášeno za městskou památkovou zónu a pyšnit se může i vlastní položkou na seznamu UNESCO - nejstarším, dosud stojícím, mostem v Čechách.
Hotel Art situovaný v centru královského města Písek uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších klientů. Nově zrekonstruovaná historická budova poskytuje komfortní ubytování. Celý hotel je bezbariérový - výtahem se snadno dostanete z podzemní útulné vinárny až do čtvrtého patra. Pokoje jsou velmi dobře vybaveny (satelitní LCD TV, sociální zařízení, minibar, lůžka s luxusními hypoalergenními matracemi s obsahem aloe vera), na všech je k dispozici bezplatné připojení k internetu. Součástí hotelu je restaurace, ve které si vychutnáte výborné pokrmy šéfkuchaře Jiřího Mareše, který Vám sestavil menu vycházející z české regionalní kuchyně s ohledem na moderní trendy v gastronomii. Ve sklepení hotelu Art nabízí ideální příležitost ke klidnému posezení: vinárnu / salonek - poklidná atmosféra ve Vás vyvolá příjemný pocit, díky kterému se budete vždy rádi vracet. Pobyt v hotelu se stane podobným kulturním zážitkem, jako návštěva pamětihodností města Písku - přijďte se přesvědčit sami.

Další informace : bezbarierovost - celý hotel, PC/internet v objektu - WIFI, koupelna se sprchou (15), TV+SAT na pokoji/v objektu, restaurace v objektu, koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Písek - koupaliště a krytý bazén (300 m)

Výlety : město Písek - Křižíkova elektrárna, nejstarší Kamenný most, Prácheňské muzeum, divadlo, Jarník - rozhledna, Protivín - pivovar Platan, Orlík nad Vltavou - zámek, Hluboká nad Vltavou - zámek

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou bufetu. V restauraci hotelu Art v Písku se hosté budou cítit lépe než kdekoli jinde. Útulné a umělecky laděné prostředí nechá rychle zapomenout na shon každodenního života, a přitom stále zůstáváte v centru historického Písku! Luxusní umělecká výzdoba společně s dřevěnými stoly a pohodlnými židlemi jen zvýrazní zážitek, který si odsud hosté odnesou.

Ubytování

1 l. pokoj s příslušenstvím : satelitní LCD TV, sociální zařízení, minibar, Wi-Fi.

2 l. pokoj s příslušenstvím : satelitní LCD TV, sociální zařízení, minibar, Wi-Fi.

3 l. pokoj s příslušenstvím : satelitní LCD TV, sociální zařízení, minibar, Wi-Fi.

Doprava

Nástup na pobyt : od 14.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : veřejné parkoviště se nachází v blízkosti hotelu

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Písek - hotel Art