Crikvenica - apartmánový dům Arijana

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Kvarner Crikvenica
Ubytování: Arijana

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Dramalj je turistická oblast nedaleko Crikvenice, které se rozprostírá v délce 4 km pobřežního pásma. Najdete zde sportovně - relaxační centrum a krásné výhledy na sousední ostrovy v Kvarnerském zálivu.
Apartmánový dům Arijana se nachází 3 km od centra města. Nabízí ubytování ve dvou šestilůžkových apartmánech. Apartmány mají tři ložnice, dvě koupelny s toaletou, terasu, kuchyňku a wifi připojení k internetu. Každý apartmán má samozřejmě satelitní televizi. Apartmán č. 686 má navíc klimatizaci, která není v ceně pobytu. Pro ubytované klienty je venku k dispozici také gril.

Povlečení je zahrnuto v ceně pobytu.

Další informace : klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, koupelna se sprchou (4), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar), venkovní ohniště/gril, koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : pláž (400 m); pláže v Dramalj jsou oblázkové

Výlety : Dramalj - přímořská promenáda spojená s Crikvenicí. Je vhodná na odpolední procházky, vyjížďky na kolečkových bruslích. Národní park Risnjak, Gorski kotar.

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 6 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyňka (základní nádobí, sporák s troubou, lednice, kávovar)

Ubytování

Apartmán č. 685 pro 6 osob s přísl. : přízemí, 85m2, 3x ložnice (3x 2 l.), 2x koupelna (wc, sprcha), terasa 25m2, kuchyňka. Upřesnění ceny: Dítě do 2 let vč. bez nároku na služby je za příplatek 3 €/ noc - hradí se na místě..

Apartmán č. 686 pro 6 osob s přísl. : první poschodí, 85 m2, 3x ložnice (3x 2l.), 2x koupelna (wc, sprcha), terasa 8 m2, kuchyňka, klimatizace. Upřesnění ceny: Dítě do 2 let vč. bez nároku na služby je za příplatek 3 €/ noc - hradí se na místě..

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 18.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Crikvenica - apartmánový dům Arijana