Crikvenica - apartmánový dům Adria

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Kvarner Crikvenica
Ubytování: Adria

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Dramalj je turistická oblast nedaleko Crikvenice, které se rozprostírá v délce 4 km pobřežního pásma. Najdete zde sportovně - relaxační centrum a krásné výhledy na sousední ostrovy v Kvarnerském zálivu.
Apartmánový dům Adria se nachází v na okraji Crikvenice, v Dramalj. Centrum města je odtud vzdáleno cca 3 km. V domě se nachází šest apartmánů, které jsou vždy pro 2-3 osoby. Každý apartmán má ložnici s manželskou postelí, obytnou místnost s kuchyňkou, satelitní televizi, přistýlku (rozkládací křeslo), sociální zařízení, balkon a wifi připojení. Apartmány jsou klimatizované (není v ceně pobytu) a v domě je také fittness místnost. Venkovní prostor domu disponuje grilem, venkovním bazénem a menším dětským hřištěm.

V ceně pobytu je zahrnuto povlečení.

Další informace : klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, koupelna se sprchou (6), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice), venkovní ohniště/gril, bazen v objektu (venkovní), koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : vlastní bazén, pláž je vzdálena 400 m; pláže v Dramalj jsou oblázkové

Výlety : Dramalj - přímořská promenáda spojená s Crikvenicí. Je vhodná na odpolední procházky, vyjížďky na kolečkových bruslích. Národní park Risnjak, Gorski kotar.

Pro děti : dětské hřiště (skluzavka, houpačka)

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 6 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyňka v každém apartmánu (základní nádobí, lednice, dvouplotýnkový vařič)

Ubytování

Apartmán (č.203 - 208) pro 3 osoby s přísl. : 35 m2, ložnice (1x 2 l.), obytná místnost s kuchyňkou (1x 1 l. - křeslo jako přistýlka), sprcha, WC, balkon. Upřesnění ceny: dítě do 2 let vč. bez nároku na služby 3,50 €/noc.

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 18.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Crikvenica - apartmánový dům Adria