Crikvenica - apartmány Marina

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Kvarner Crikvenica
Ubytování: Marina

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Crikvenica leží jihovýchodně od Rijeky, rozkládá se na crikvenické riviéře a je vyhlášeno jako klimatická léčebna. Převážně lázeňské středisko je zasazeno do nádherné přírodní krajiny přímo naproti ostrova Krk.
Apartmán se nachází v domě Marina, vzdáleném asi 1 km od centra města. Apartmán je vhodný pro ubytování maximálně 3 osob. K dispozici je ložnice s manželskou postelí a přistýlka v obytné místnosti, kde se nachází i satelitní televize.. Samozřejmostí je kuchyňský kouta koupelna s toaletou a sprchou. Venku je pro ubytované klienty k dispozici gril. V ceně pobytu je zahrnuto povlečení.

Další informace : PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice), koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : pláž 220 m; Crikvenica disponuje několika plážemi, placených i s volným vstupem. Některé získaly modrou vlajku.

Výlety : Město s lázeňskou historií, naleznete zde několik sanatorií a lázeňských pavilonů, ve Vinodolské ulici mořské akvárium se středomořskou faunou a flórou a tropickými rybami, klášter a pevnost v Crikvenici. V červenci se zde koná Týden zábavy a sportu a v srpnu Rybářský týden.

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 0 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyňka (základní nádobí, dvouplotýnkový vařič, lednice)

Ubytování

Apartmán č.193 pro 3 osoby s přísl. : druhé poschodí, 30 m2, ložnice (1x 2 l.), obytná kuchyně (1x pohovka jako přistýlka), koupelna se sprchou, WC. Upřesnění ceny: Dítě do 2 let vč. bez nároku na služby 3 €/noc.

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 18.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Crikvenica - apartmány Marina