Kaprun - penzion Baranek

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Salcbursko
Ubytování: Baranek

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

Městečko Kaprun, umístěné na úpatí hory Kitzsteinhorn, nabízí lyžařské vyžití pro rodiny s dětmi v oblasti Maiskogel a pro náročnější na alpských ledovcích. Středisko je však ideálním místem také pro letní dovolenou díky svému umístění blízko jezera, množství turistických a cyklistických tras a dalšímu bohatému vyžití.


Penzion Baránek je samostatně stojící, typický alpský dům, který nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích, ve dvou až třílůžkových studiích a čtyřlůžkových apartmánech. Všechny typy ubytování mají vlastní sociální zařízení, tedy sprchu a toaletu. V penzionu se nachází také společenská místnost s televizí, klubovna, internetový koutek, k dispozici je zdarma Wifi připojení, snídaňová místnost a úschovna kol a lyží. Penzion disponuje také saunou s relaxační místností, za domem je zahrada s venkovním posezením a grilem.

V penzionu platí přísný zákaz kouření !!!

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), koupelna s vanou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu, sauna, zahrada pro rekreaci, venkovní ohniště/gril, nutný závěrečný úklid nebo jeho úhrada, lyžování - Maiskogel 1km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Lyžování : zastávka skibusu (280 m), běžkařské tratě (800 m), lyžařský vlek Maiskogel (1 km), Kitzsteinhorn (5 km)

Výlety : V místě muzeum dopravních prostředků nebo jízdárna, Zell am See (8 km): výlety vyhlídkovou lodí po jezeře - rafting, kajaky, canyoning, paragliding, horolezecké stěny, golfové hřiště, potápění, kasino, stezky pro kolečkové bruslaře, celá oblast nabízí mnoho turistických a cyklistických tras.

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně dvoulůžkového pokoje je zahrnuta snídaně, apartmán a studio mají k dispozici kuchyňku- možnost dokoupení snídaní za příplatek

Ubytování

Pro děti : Dětská postýlka na vyžádání za poplatek, vysoká židle, dětská videa, pronájem her

2 l. pokoj typ A s příslušenstvím : sprcha, WC, balkon, lednička, rádio, telefon, TV, vysoušeč vlasů.

2 l. studio typ B s přísl. a možn. 1 přist. : sprcha, WC, kuchyňská linka, jídelní kout, balkon, lednička, rádio, telefon, TV, vysoušeč vlasů.

2 l. apartmán typ C s přísl. a možn. 2 přist. : WC, sprcha nebo vana, obývací místnost s kuchyňskou linkou, jídelním koutem a rozkládacím dvojlůžkem, samostatná ložnice se 2 lůžky, balkon, lednička, rádio, telefon, TV, vysoušeč vlasů.

Doprava

Nástup na pobyt : 16.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : nutné zimní pneu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Kaprun - penzion Baranek