Novi Vinodolski - hotel Lišanj

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Kvarner Novi Vinodolski
Ubytování: Lišanj

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Novi Vinodolski je město, které se vzhledem ke své poloze velmi rychle proměnilo do exkluzivního turistického centra. Město má dvě části. Stará část se nachází na kopci a nová část je u moře. Duší města Novi Vinodolski jsou pozůstatky kulturního dědictví: frankopanská tvrz s věží, stoliční chrám, kostelík nejsvětější Trojice a sv. Marina na stejnojmenném ostrůvku, dům bratrů Mažuraniů, jádro staré části a zachovaný autentický folklor tohoto města.
Hotel Lišanj leží na pláži v těsné blízkosti promenády, nedaleko centra města. Hotel Lišanj má kapacitu asi160 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek. Všechny pokoje mají k dispozici vlastní sociální zařízení, satelitní televizi, telefon a většinou balkon s výhledem na moře. Součástí hotelů restaurace, koktejl bar, konferenční sály, sauna, masáže, fitness centrum a k dispozici je také internet a obchody. Nedílnou součástí jsou také různá sportoviště, takže si v hotelu příjde opravdu každý na své.

Další informace : PC/internet v objektu - kabel, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, tenisový kurt v objektu, koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : písčitá pláž s plošinami na opalování v těsné blízkosti, vlastní venkovní bazén s mořskou vodou

Výlety : Šest vyhlídek, rozmístěných po nejvyšších okolních horách (nezapomenutelný výhled), národní park Sjeverni Velebit (70 Km) , Plitvická jezera (130 km)

tenisové kurty (4x antuka, 2x pevná plocha), minigolf, stolní tenis, asfaltové hřiště

Pro děti : dětské hřiště na pláži

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

v ceně je zahrnuta polopenze (snídaně a večeře formou bufetu)
oběd 5 € (v termínu 15.6. - 7.9.2013)

pití k večeři 2 € / os/ den (víno, pivo, minerální voda, juice)

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka za poplatek 5 €

2 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přist. : sociální zařízení (sprcha, WC), SAT/TV, telefon, balkon (bez výhledu na moře), přistýlka. Upřesnění ceny: Dítě 0-5 let vč. na přistýlce zdarma Při rezervaci je nutno uhradit i pobytovou taxu: děti 12-17 let vč. 14 Kč/ noc dospělá osoba 27,5 Kč/ noc.

2 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přist. (balkon s výhledem na moře) : sociální zařízení (sprcha, WC), SAT/TV, telefon, balkon s výhledem na moře, přistýlka. Upřesnění ceny: Dítě 0-5 let vč. na přistýlce zdarma Při rezervaci je nutno uhradit i pobytovou taxu: děti 12-17 let vč. 14 Kč/ noc dospělá osoba 27,5 Kč/ noc.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Novi Vinodolski - hotel Lišanj