Funtana - apartmánový dům Laurino

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie Funtana
Ubytování: Laurino

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Vesnice Funtana existuje už od antické doby. je známé svými četnými prameny vody, podle kterých dostalo své jméno. Během léta se zde konají různé pořady, výtvarné dílny, nebo koncerty klasické hudby. Funtana má největší počet pohostinských objektů na poloostrově, proto si určitě vychutnáte výbornou chuť tradiční istrijské kuchyně. Istrijský poloostrov nabízí také řadu aktivit jako potápění, cyklotrasy, jízdu na koních atd.
Apartmánový dům Laurino se nachází 300 m od centra. Nabízí ubytování ve třech nově zrekonstruovaných komfortních apartmánech. K dispozici je apartmán pro 4-6 osob a dvakrát apartmán až pro 5 osob. Každý apartmán má plně vybavenou kuchyňku, televizi se satelitem a vlastní sociální zařízení. Dům má ideální polohu, je odtud blízko na trh, k lékaři, kousek k půjčovně sportovního vybavení apod.

Další informace : koupelna se sprchou (3), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar), koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : oblázková pláž (400 m); Kolem Funtany existuje n§kolik pláží, od písčitých pláží až po skalnaté pláže, takže si zde na své příjdou opravdu všichni.

Výlety : lodní výlety, město Motovun (historické město, hradby), město Pazin (hrad), jeskyně Baredine (v obci Nova Vas u Poreče), Pula (amfiteátr, antické památky)

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 6 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vybavená kuchyňka v každém apartmánu (nádobí, sporák, lednice, v některých apartmánech i kávovar)

Ubytování

4 l. apartmán (B4) s přísl. a možn. 2 přist. : 2x ložnice, kuchyně s obývacím pokojem (rozkládací gauč jako přistýlka), WC, koupelna, terasa, TV/SAT. Upřesnění ceny: Přistýlky jsou vhodné pouze pro děti!.

2 l. apartmán A2 s přísl. a možn. 3 přist. : 1x ložnice (2 l.), kuchyně s obývacím pokojem (rozkládací gauč jako přistýlka pro 2 osoby + přistýlka lehátko), koupelna, WC, TV/SAT. Upřesnění ceny: Přistýlky jsou vhodné pouze pro děti!.

3 l. apartmán (B3) s přísl. a možn. 2 přist. : pokoj (1 l.), ložnice (2 l.), kuchyně s obývacím pokojem (rozkládací gauč pro 2 osoby), balkon, WC, koupelna, TV/SAT. Upřesnění ceny: Přistýlky jsou vhodné pouze pro děti!.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Funtana - apartmánový dům Laurino