Hajduszoboszlo - hotel Járja

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Východní Maďarsko Hajdúszoboszló
Ubytování: Járja

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Termální lázně Hajdúszoboszló se nacházejí cca 200 km východně od Budapešti v blízkosti druhého největšího města Maďarska Debrecenu. Lázně jsou proslulé svojí alkalickou termální vodou, která obsahuje velké množství solí, železa, jódu a manganu, díky čemuž je velmi vhodná pro léčbu gynekologických či kožních potíží a zejména problémů s pohybovým aparátem. Hajduszoboszló nejsou jen termální lázně, město nabízí bohatý kulturní a zábavní program pro návštěvníky všech věkových skupin (festivaly, folklórní víkendy, dixilend dny, apod.). Nejde opomenout i monument tisíciletí Zvonový dům a jeho impozantní zvonkohru, rozlehlý lázeňský park, který přímo vybízí k relaxaci, pro aktivnější je zde řada sportovišť.
Hotel Járja je situován na počátku lázeňské promenády v těsné blízkosti lázní. Nabízí pohodlné ubytování ve dvoulůžkových pokojích a v apartmánech pro 2 - 4 osoby. Pokoje i apartmány jsou s příslušenstvím (koupelna se sprchou, WC) a jsou standardně vybaveny klimatizací, TV, ledničkou a trezorem. Apartmány mají vlastní vybavený kuchyňský kout (sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí, příbory). V podkroví je nově vybudované wellness (infračervená a finská sauna, jacuzzi, masážní stůl Ceragem) a posilovna, jejichž využívání je pro hotelové hosty zdarma. Zde je také možnost obědů či večeří z jídelního lístku za přijatelné ceny. Wi-Fi připojení je v hotelu k dispozici zdarma, stejně tak i hotelové parkoviště. Hotel má i dětský koutek.

Další informace : směnárna, pokojový servis, bezbarierovost - , trezor, klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), sauna, restaurace v objektu, bar/vinárna v objektu, koupání - Termální lázně 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Termální lázně jsou cca 5 minut chůze od hotelu.

Výlety : Debrecen - druhé největší město Maďarska, Puszta - národní park Hortobágy-mimořádná krajinná oblast je od r. 1999 zapsána na seznamu UNESCO. To je tedy puszta, obrovská, nekonečná rovinatá step, největší v Evropě. HORTOBÁGY - centrum puszty, 167 metrů dlouhý kamenný most o devíti obloucích, nejdelší kamenný most v Maďarsku.

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta bufetová snídaně, podávaná v hotelové restauraci.

Ubytování

Schodiště : standardní

2l. pokoj s přísl. : TV, koupelna (sprcha, WC), klimatizace. Upřesnění ceny: Uvedené ceny neplatí v období státních svátků v Maďarsku! Ceny na vyžádání.

Apartmán pro 2 osoby s příslušenstvím : obytná místnost (1x 2 l.), kuchyňský kout, TV, koupelna (sprcha, WC), klimatizace. Upřesnění ceny: Uvedené ceny neplatí v období státních svátků v Maďarsku! Ceny na vyžádání.

Apartmán pro 3 osoby s příslušenstvím : ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, TV, koupelna (sprcha, WC), klimatizace. Upřesnění ceny: Uvedené ceny neplatí v období státních svátků v Maďarsku! Ceny na vyžádání.

Apartmán pro 4 osoby s příslušenstvím : ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, TV, koupelna (sprcha, WC), klimatizace. Upřesnění ceny: Uvedené ceny neplatí v období státních svátků v Maďarsku! Ceny na vyžádání.

Doprava

Nástup na pobyt : od 14.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : hotelová garáž zdarma

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Hajduszoboszlo - hotel Járja