Kaprun - apartmány Kaprun 2

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Salcbursko
Ubytování: Kaprun 2

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

Kaprun - Kitzsteinhorn je ledovcovým areálem, který se nachází nad známým střediskem Zell am See. Pod vrcholem Kitzsteinhornu (3.203 m n. m.) se rozkládá široká ledovcová plošina protkaná sjezdovkami. Společně s dalším areálem Schmittenhohe je pak k dispozici v okolí Zell am See celkem 130 km sjezdovek. Lyžuje se celoročně na severovýchodních svazích Kitzsteinhornu. Na ledovci mezi vrcholovou stanicí (3.029 m) a mezistanicí Alpincentrum (2.450 m) jsou hlavně mírnější modré sjezdovky. Nahoru na ledovec se dostanete z údolní nástupní stanice, která leží kousek za vesničkou Kaprun. Přímo z Kaprunu lze také vyjet do menšího areálu Maiskogel (800 - 1670 m n.m.), kde jsou 2 hlavní sjezdovky a 5 vleků.


Apartmánový dům je umístěn v klidném prostředí, přestože leží na hlavní ulici, poblíž je zastávka skibusu. Jednopokojový apartmán pro 6 osob je vybavený obytnou místností s patrovým dvoulůžkem a rozkládacím gaučem, plně vybavenou kuchyňkou (talíře, hrníčky, sklenice, příbory, lednička s mražákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, vestavěný dvouplotýnkový sklokeramický vařič, myčka nádobí), koupelnou se sprchovým koutem a WC a balkónem s nádherným výhledem na Kitzsteinhorn.

U tohoto objektu se vybírá záloha ve výši 50 %.

Ložní prádlo, ručníky, utěrky a mycí prostředky na nádobí (popř. tablety do myčky) doporučujeme přivézt s sebou. ( ložní prádlo lze zapůjčit po předchozí domluvě na místě za poplatek). Nutno vzít s sebou domácí přezůvky.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (1), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, myčka), nutné vlastní povlečení, koupání - 0km, lyžování - 10km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : V místě nové termály Tauern Spa World; bazén v místě (400 m); jezero Zeller See (9 km).

Lyžování : Lyžařský region Kaprun - Kitzsteinhorn (10 km), Zell am See - Schmittenhöhe (11 km). Bezplatný skibus mezi Zell am See a Kaprunem, v okolí mnoho běžkařských stop, přírodní osvětlená sáňkařská dráha.

Výlety : Vysokohorská přehradní nádrž Mooseboden, udržované zimní turistické cesty až do 2.000 m n. m..

Nabídka aprés-ski aktivit v okolí Zell am See je skutečně bohatá. Pro relaxaci je tu nové rozsáhlé wellness centrum Tauern Spa v Kaprunu nebo Freizeitzentrum v Zell am See (bazény, sauny, parní lázně, masáže). V Zell am See pak najdete krytou halu (bruslení, lední hokej, curling), nebo můžete bruslit na jezeře. Samozřejmě je k dispozici i paragliding, snowrafting a snowtubing, noční sáňkování nebo výlety na sněžnicích.

Způsob vytápění: ústřední vytápění. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vybavená kuchyňka - talíře, hrníčky, sklenice, příbory, lednička s mražákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, vestavěný dvouplotýnkový sklokeramický vařič, myčka nádobí.

Ubytování

Schodiště : standardní

4 - 6 l. apartmán s příslušenstvím : obytná místnost (2x 2 l. - palanda, 1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňka, koupelna (sprchový kout, WC), balkón.

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 18.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : v zimě doporučeny sněhové řetězy

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Kaprun - apartmány Kaprun 2