Trogir - apartmánový dům Čurkovič

Celkové hodnocení zájezdu:
4.2 / 5 (7 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Dalmácie - Splitská oblast Trogir
Ubytování: Čurkovič

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Apartmány Curkovič se nachází na ostrově Čiovo, vzdáleném asi 1 km od centra historického města Trogir. Ostrov Čiovo je spojený mostem právě s městem Trogir, takže je možné dostat se na ostrov vlastním autem. Ostrov Čiovo je malý ostrov s idylickými místy, plážemi a skrytými zátokami, ideálními pro koupání a opalování.
Apartmánový dům Čurkovič se nachází v borovém lese v těsné blízkosti pláže. Apartmánová část domu, která je přístupná klientům, má vlastní vchod. Celkem se zde nacházejí tři apartmány, každý s kapacitou čtyř osob. Všechny apartmány jsou kompletně vybaveny a jejich součástí je vždy terasa nebo balkón (k dispozci jsou zde sedací soupravy a slunečníky). Všechny apartmány jsou rovněž klimatizované. Kromě toho má každá místnost v apartmánu k dispozici ventilátory. Na pozemku u domu je také pro klienty připraven gril. Ubytování je vhodné téměř pro všechny. Množství historických památek, středomořská vegetace, mírné podnebí a překrásné pláže ve skrytých zálivech, vytvářejí toto místo ideální pro odpočinek.

Další informace : klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, koupelna se sprchou (0), vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (mikrovlnná trouba, kávovar), venkovní ohniště/gril, koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Nejbližší pláž se nachází hned přes silnici cca 20 m od domu. Nejpopulárnější pláž v okolí - pláž v Okrugu Gornjem (vodní sporty, bary a restaurace) je vzdálena asi 5 minut chůze.

Výlety : Historické centrum města Trogir; Kostel sv. Petra; kostel sv. Maura (St. Mavro); kostel Panny Marie u moře (Gospa kraj mora); Ostrov sv. Fumije St. Fumija island (zbytky pozdně antického či raně středověkého kostela sv. Fumije a hospodářské budovy benediktinských mnichů z Trogiru); osada Arbanija (renesanční klášter sv. Kříže s krásným dvorem a cennou sbírkou uměleckých děl); Stará Salona (zbytky římského města, slavná pevnost Kliska).

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vlastní vybavené kuchyňky v apartmánech - sporák, nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar, toastovač.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán A pro 4 osoby s příslušenstvím : apartmán 45 m2 v přízemí - ložnice, kuchyně, koupelna, klimatizace, terasa.

Apartmán B pro 4 osoby s příslušenstvím : apartmán 46 m2 v 1. patře - ložnice, kuchyně, koupelna, klimatizace, balkón.

Apartmán C pro 4 osoby s příslušenstvím : apartmán 80 m2 ve 2. patře - ložnice, kuchyně, koupelna, klimatizace, terasa.

Doprava

Nástup na pobyt : od 13.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : bezprostředně za domem

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Trogir - apartmánový dům Čurkovič