Hajduszoboszlo - penzion Panzio Járja

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Východní Maďarsko Hajdúszoboszló
Ubytování: Panzio Járja

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Termální lázně Hajdúszoboszló se nacházejí cca 200 km východně od Budapešti v blízkosti druhého největšího města Maďarska Debrecenu. Lázně jsou proslulé svojí alkalickou termální vodou, která obsahuje velké množství solí, železa, jódu a manganu, díky čemuž je velmi vhodná pro léčbu gynekologických či kožních potíží a zejména problémů s pohybovým aparátem. Hajduszoboszló nejsou jen termální lázně, město nabízí bohatý kulturní a zábavní program pro návštěvníky všech věkových skupin (festivaly, folklórní víkendy, dixilend dny, apod.). Nejde opomenout i monument tisíciletí Zvonový dům a jeho impozantní zvonkohru, rozlehlý lázeňský park, který přímo vybízí k relaxaci, pro aktivnější je zde řada sportovišť.
Rodinný penzion Járja, leží asi 10 minut chůze od termálních lázní. Hostům jsou k dispozici 2 - 4 lůžkové nekuřácké pokoje s vlastní koupelnou a WC, TV a balkónem. Hosté mají k dispozici kuchyň, která je společná pro všechny pokoje. Ubytování je nabízeno bez stravování, ale je možnost si na místě přikoupit snídaně či polopenzi v hotelu Járja, vzdáleném asi 700 m. Parkoviště je zdarma ve dvoře. Penzion je ideální pro páry či rodiny s dětmi.

Penzion neposkytuje ručníky.

Další informace : PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba), zahrada pro rekreaci, venkovní ohniště/gril, koupání - Termální lázně 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Termální lázně jsou cca 10 minut chůze od penzionu.

Výlety : Debrecen - druhé největší město Maďarska, Puszta - národní park Hortobágy-mimořádná krajinná oblast je od r. 1999 zapsána na seznamu UNESCO. To je tedy puszta, obrovská, nekonečná rovinatá step, největší v Evropě. HORTOBÁGY - centrum puszty, 167 metrů dlouhý kamenný most o devíti obloucích, nejdelší kamenný most v Maďarsku.

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Ubytování je bez stravování, možnost dokoupení snídaní či polopenze v hotelu Járja (700 m).

Ubytování

Schodiště : standardní

Pokoj pro 2 osoby s příslušenstvím : TV, koupelna, balkón. Upřesnění ceny: Uvedené ceny neplatí v období státních svátků v Maďarsku! Ceny na vyžádání. Kratší pobyty možné za příplatek.

Pokoj pro 3 osoby s příslušenstvím : TV, koupelna, balkón, klimatizace. Upřesnění ceny: Uvedené ceny neplatí v období státních svátků v Maďarsku! Ceny na vyžádání. Kratší pobyty možné za příplatek.

Doprava

Nástup na pobyt : od 14.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : parkování v uzavřeném dvoře

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Hajduszoboszlo - penzion Panzio Járja