Omiš - hotel Brzet

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Omišská riviéra Omiš
Ubytování: Brzet

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Omiš je malé městečko ve střední Dalmácii, nacházející se mezi městy Split a Makarska. Řadí se mezi oblíbené turistické cíle Chorvatska. Omišská riviéra je jedna z nejkrásnějších částí jaderského pobřeží, nabízí vše, co potřebujete: četné písčité pláže, které nikde jinde v Chorvatsku v takovém množství nenaleznete, zátoky, bohatou vegetaci, čerstvý vzduch a křišťálově čisté moře. Mezi města na této riviéře patří: Stanii, Čeline, Ruskamen, Mimice, Maruši nebo Pisak.
Hotel se skládá ze 3 ubytovacích pavilonů, součástí je centrální restaurace s terasou a kavárnou. Celková kapacita je 88 pokojů, všechny mají klimatizaci, sprchu, WC, TV + SAT, minibar, fén na vlasy, telefon a balkón s pohledem na moře. V těsné blízkosti se nachází oblázková pláž. Do centra města Omiše vede podél moře a silnice promenáda dlouhá 800 m a hotel Brzet tak lze pokládat za městský hotel.
Při rezervaci je nutné nahlásit jména a data narození všech účastníků.

Další informace : klimatizace, PC/internet není k dispozici, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, restaurace v objektu, koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : U hotelu se nachází oblázková pláž s mírným vstupem do moře.

Výlety : Vodopády Gubavica (Velika a Mala Gubavica); řeka Cetina je skvělým místem pro aktivní dovolenkáře; bohatá historie Omiše, kulturní děditství a přírodní krásy; starověká římská města Split a Salona; ostrovy Brač, Hvar, Korčula.

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně pobytu je zahrnuta polopenze nebo plná penze, podávaná v hotelové restauraci.

Ubytování

Schodiště : standardní

Pokoj pro 2 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : TV + SAT, minibar, koupelna, balkón, klimatizace je zahrnuta v ceně pobytu.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u hotelu na parkovišti

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Omiš - hotel Brzet