Vendryně - hotel Vitality

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Moravskoslezský kraj Vendryně
Ubytování: Vitality

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Hotel Vitality je místem pro aktivní relaxaci v podhůří Těšínských Beskyd nedaleko Třince.
Pětipodlažní hotel Vitality nabízí komfortní ubytování v pokojích a apartmánech. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, antialergickými matracemi, minibarem, trezorem, TV satelitem, telefonem, varným setem s konvicí, komfortní koupelnou s vanou i sprchovým koutem. Pokoje umístěné na jihovýchodní straně disponují rozměrným balkónem s výhledem na vrcholky Těšínských Beskyd. V restauraci jsou podávány mezinárodní a moderní domácí pokrmy, jejichž gurmánský zážitek je umocněn deserty a zmrzlinami vyrobenými ve vlastní cukrárně. V letních měsících můžete volit terasu, která je součástí restauračních prostor. Hotel Vitality připravil pro své klienty dokonalý zážitek v podobě unikátního wellness & spa centra, svým designem a vybavením ojedinělého nejen v ČR. Představuje víceúčelový bazén vybavený relaxační částí s atrakcemi, masážní samostatný kruhový whirlpool, jedinečný Aqua bar pod vodou, střešní whirlpool - jediný whirlpool, který naleznete na travnaté střeše. Sportovně založené klientele hotelu Vitality jsou k dispozici tyto možnosti indoor/outdoor aktivit: tenis, badminton, plážový volejbal, bowling, minigolf, stolní tenis, fitcentrum, skákací boty, segway, venkovní bezpečný dětský ráj, který přispívá k rozvíjení dovedností malých dětí. Hotel Vitality pro Vás uspořádá a kompletně připraví podle Vašich individuálních požadavků: konference a kongresy, školení a semináře, teambuildingy a workshopy.
Veškeré hotelové prostory jsou nekuřácké. V ceně ubytování je neomezený vstup do aqua zone (bazén s atrakcemi, whirlpool, aqua bar).

Další informace : pokojový servis, praní a žehlení, bezbarierovost - veškeré hotelové prostory jsou bezbariérové, trezor, klimatizace, úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), koupelna s vanou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, výřivka, restaurace v objektu, bar/vinárna v objektu, tenisový kurt v objektu, bazen v objektu (vniřní), hlídané parkoviště, garážové parkování, koupání - 0km, lyžování - 8km, majitel přebývá v objektu

Vybavení: Konference : Kongresový sál (110 míst), salónek (24 míst), lobby bar (40 míst), zasedací místnost (16 míst) a 3 školící místnosti, restaurace (80 míst), cukrárna (25 míst), vinárna (50 míst). Kongresový sál disponuje vestavěným panelem s 9-ti LCD obrazovkami (3x2 m) s LED technologií s dokonalým ozvučením a osvětlením ovládaným dotykovým displayem.

Sport a zábava: Koupání : Aqua zone - víceúčelový bazén (16,5 x 8 m) s atrakcemi, aqua bar, whirlpool, Bystřice - krytý bazén (4 km), Třinec - krytý bazén, koupaliště (4 km)

Lyžování : Javorový vrch - lyžařské vleky (8 km), Řeka - lyžařské vleky (18 km), Dolní Lomná - lyžařské vleky (20 km)

Výlety : Rožnov pod Radhoštěm - skanzen, Kopřivnice - muzeum, Frýdek Místek - zámek, Guty - dřevěný kostel, Darkov - lázně, Polsko, Slovensko, Javorník - paraglaiding, Ropice - koně

sportovní areál - 10 tenisových kurtů, badminton, minigolf, plážový volejbal, squash, krytá hala

Pro děti : dětský venkovní areál

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 300 Kč / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou bufetu v hotelové restauraci, ranní probuzení Vám mohou zpříjemnit snídaní přímo na pokoj.


polopenze: 300 Kč / dosp. osoba / den, 150 Kč / dítě do 11 let vč. / den

plná penze: 600 Kč / dosp. osoba / den, 300 Kč / dítě do 11 let vč. / den

Ubytování

Pro děti : dětská židlička a jídelní servis v restauraci, dětská postýlka, dětské knížky, DVD s pohádkami a drobné hry, přebalovací pult a nočník

Schodiště : standardní

2 l. pokoj s přísl. a možn. 2 přistýlek : klimatizace, antialergické matrace, minibar, trezor, TV + SAT a Pay TV, telefon, varný set s konvicí, koupelna s vanou i sprchovým koutem, (část pokojů s balkónem a výhledem na vrcholky Těšínských Beskyd). Upřesnění ceny: pokoj s balkónem za příplatek 200 Kč / pokoj / noc; druhé dítě 5 - 14 let na přistýlce: 200 Kč / noc.

2 l. apartmán s příslušenstvím : klimatizace, antialergické matrace, minibar, trezor, TV se satelitem a Pay TV, telefon, varný set s konvicí, koupelna s vanou i sprchovým koutem, dva balkóny s výhledem na vrcholky Těšínských Beskyd.

1 l. bezbariérový pokoj s příslušenstvím : klimatizace, antialergické matrace, minibar, trezor, TV se satelitem a Pay TV, telefon, varný set s konvicí, koupelna s vanou i sprchovým koutem, balkónem s výhledem na vrcholky Těšínských Beskyd).

Doprava

Nástup na pobyt : od 14.00

Ukončení pobytu : do 12.00

Popis parkování : podzemní garáže a monitorované parkoviště přímo před hotelem

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Vendryně - hotel Vitality