Písek - hotel Wellness Hotel Bahenec

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Jižní Čechy Písek
Ubytování: Wellness Hotel Bahenec

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Wellness Hotel Bahenec ležící ve Slezských Beskydech nabízí příjemné ubytování ve wellness hotelu , vhodné pro seniory, páry, rodiny s dětmi a pro ty, kteří hledají klid pro relaxaci, krátké vycházky v přírodě i turistické výlety. Oblast Slezských Beskyd je tvořena hustými lesy, několika přírodními rezervacemi se spoustou krásných míst. Z pamětihodností stojí za zmíňku dřevěné kostely, které se v regionu nachází.
Hotel disponuje ubytovací kapacitou 9/2-lůžkových pokojů, 5/4-lůžkových rodinných pokojů a 2 Apartmány. Všechny pokoje jsou s možností přistýlky, každý s vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, WC), TV na pokoji, WIFI připojení zdarma. Ubytování je možné pouze s polopenzí. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, dětské centrum (dětský koutek s promítáním a hračkami), salónek pro školení s vybavením,Wellness - vnitřní bazén relaxační bazén o teplotě 32oC, originální BBB procedůry (pivní, slámová, mléčná), zábaly, hydromasáže, sauna, venkovní bazén se solárním ohřevem a Koliba (venkovní restaurace s krbem a terasou). Hotel také nabízí svým klientům Pivní lázně. Jedná se výjimečnou proceduru s léčivými účinky, jejíž součástí je finská sauna, koupel s přísadami, ze kterých se vaří pivo, regenerace organismu na lůžku z ovesné slámy kdy se vstřebávají kladné účinky z pivních procedur.
V letním období (červenec - srpen) lze zakoupit pobyt pouze formou pobytového balíčku Rodinná letní dovolená s animačními programy. Wellness balíčky lze využít s nástupem v pátek.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), BTV na pokoji/v objektu, sauna, restaurace v objektu, bazen v objektu (vniřní, venkovní), koupání - 0km, lyžování - 0km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Les : bezprostředně vedle hotelu, možnost houbaření

Vybavení: Konference : koliba (60 míst), salónek (20 míst)

Sport a zábava: Koupání : vnitřní relaxační bazén o teplotě 32°C, venkovní bazén vyhřívaný solárním ohřevem

Lyžování : vlastní lyžařská sjezdovka bezprostředně u hotelu v délce 800 m

Výlety : chráněný prales Mionši Dolní Lomná, hrad Sovinec a Trúba, zámek Frýdek - Místek , Radhošť - Pustevny, Radegast, skanzen Rožnov pod Radhoštěm, Štramberk, výlety do Polska a na Slovensko

bobová dráha a adrenalinový park Mosty u Jablunkova (10 km)

Pro děti : velký dětský koutek navazující bezprostředně u restaurace, dřevěná venkovní vesnička pro děti s průlezkami

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 200 Kč / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta polopenze. K dispozici je hotelová restaurace a nově otevřená koliba.

Ubytování

Pro děti : dětské jídelní židličky, dětské postýlky zdarma. mikrovlná trouba v restauraci

Schodiště : standardní

2 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přistýlky : koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: V ceně je zahrnut vstup do vnitřního bazénu a župan. Při pobytu na 3 a více nocí sleva 5%. V letním období (červenec - srpen) lze zakoupit pobyt pouze formou pobytového balíčku !!!.

4 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přistýlky : koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: V ceně je zahrnut vstup do vnitřního bazénu a župan. Při pobytu na 3 a více nocí sleva 5%. V letním období (červenec - srpen) lze zakoupit pobyt pouze formou pobytového balíčku !!!.

2 l. apartmán s přísl. a možn. 1 přistýlky : koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: V ceně je zahrnut vstup do vnitřního bazénu a župan. Při pobytu na 3 a více nocí sleva 5%. V letním období (červenec - srpen) lze zakoupit pobyt pouze formou pobytového balíčku !!!.

4 l. apartmán s příslušenstvím : dva pokoje, koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: V ceně je zahrnut vstup do vnitřního bazénu a župan. Při pobytu na 3 a více nocí sleva 5%. V letním období (červenec - srpen) lze zakoupit pobyt pouze formou pobytového balíčku !!!.

Doprava

Nástup na pobyt : od 16.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Písek - hotel Wellness Hotel Bahenec