Krispl - statek Neureitbauer

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Salcbursko Krispl
Ubytování: Neureitbauer

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

Městečko Krispl leží pouhých 25 km od Salzburku, hlavního města spolkové země Salzbursko, v regionu Tennengau. V okolí je mnoho jezer a cyklotras. V zimě oceníte blízkost lyžařského areálu.


Biostatek a prázdninový dům leží na slunném a klidném osamoceném místě na okraji lesa, které představuje ideální výchozí bod pro pěší túry a rybaření. Ubytování je možné ve čtyřech dvoulůžkových pokojích a apartmánech pro 4 - 10 osob. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou, toaletou, TV + SAT a balkónem. Apartmány mají ložnici nebo obývací pokoj s lůžky. V objektu se nachází odpočinková místnost, která může být využita jako součást jednoho velkého apartmánu, dále pak dětský pokoj s hračkami a velká letní terasa. Na statku je mnoho domácích zvířat: kočky, krávy, ovce, kozy, slepice. Přihlížet můžete běžným pracím na statku a ve stájích. Venku je hostům k dispozici gril a děti ocení přítomnost dětského hřiště s atrakcemi. Možnost transferu z letiště nebo z nádraží.

Další informace : PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar), venkovní ohniště/gril, nutný závěrečný úklid nebo jeho úhrada, koupání - 6km, lyžování - 5km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : V okolí koupaliště (10 km) a vodní nádrž Wiestalstausee (6 km); termály Berchtesgaden (25 km); jezera: Vordersee (22 km), Mondsee (38 km), Wolfgangsee (42 km), Attersee (61 km).

Lyžování : Poblíž lyžařský areál Gaiau-Hintersee (5 km), je vhodný pro rodiny s dětmi; zastávka skibusu (300 m); nejbližší dětský vlek (300 m); přímo u domu vede běžkařská stopa.

Výlety : Letní sáňkařská dráha v Bad Dürnberg, Abtenau nebo Fuschl, přírodní sáňkařská dráha (6 km); kulturní a historické město Salzburg se svými památkami: pevnost Hohensalzburg, zámek Mirabell, dóm (28 km).

stolní tenis, basketbal, volejbal, fotbal

Pro děti : u domu je velká louka se zahradou a dětskými atrakcemi

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 4 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyni apartmánů - trouba, sporák, mikrovlnná trouba, kávovar. Poblíž je více možností ke stravování. Na místě lze dokoupit snídaně (7 € / dosp. osooba / den, 5 € / dítě do 11 let vč. / den), které jsou podávány z vlastních domácích produktů.

Ubytování

Schodiště : standardní

2 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přistýlky : TV + SAT, koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: kratší pobyt jak 3 noci je možný za příplatek (na vyžádání); při ubytování v pokoji se dvěma dospělými osobami je dítě do 5 let vč. zdarma.

2 - 4 l. apartmán A s příslušenstvím : 35 m2, kuchyně, TV + SAT, koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: kratší pobyt jak 3 noci je možný za příplatek (na vyžádání); při ubytování v pokoji se dvěma dospělými osobami je dítě do 5 let vč. zdarma.

2 - 4 l. apartmán B s příslušenstvím : 50 m2, ložnice, obytná kuchyně, TV + SAT, koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: kratší pobyt jak 3 noci je možný za příplatek (na vyžádání); při ubytování v pokoji se dvěma dospělými osobami je dítě do 5 let vč. zdarma.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu zdarma

Příjezd za zhoršených podmínek : doporučujeme zimní řetězy ve výbavě, zimní pneu podmínkou

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Krispl - statek Neureitbauer