Rabac - apartmánový dům Lisica

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie Labin
Ubytování: Lisica

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Rušné a hojně navštěvované letovisko Rabac se nachází na jihovýchodním pobřeží Istrie, 5 km jihovýchodně od vnitrozemského Labinu. Rabac leží ve stejnojmenné zátoce.
Apartmány pro 2 - 5 osob jsou vybaveny 1 - 2 ložnicemi, kuchyní s jídelní částí, koupelnou se sprchou nebo vanou a toaletou, satelitní televizí, balkónem nebo terasou s výhledem na moře a zahradním nábytkem. V některých apartmánech je možnost přistýlky za poplatek. V zahradě je k dispozici zahradní posezení s grilem. Parkování je zajištěno u domu. Majitel bydlí v objektu.

Další informace : PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar), venkovní ohniště/gril, koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Moře je vzdáleno 400 m, oblázkové pláže 500 m, kamenité 450 m a také s betonovými pláty 450 m na opalování. V okolí jsou na členitém pobřeží četné malé zátoky, kde je krásné koupání, hojná vegetace vč. borových lesů.

Výlety : Rybí piknik - celodenní výlet lodí na ostrov Cres s koupáním; Delfin Safari: výlet lodí do oblasti výskytu delfínů (2-3 hod); panoramatické plavby (2-3 hod) poblíž pobřeží; celodenní výlet do Benátek rychločlunem přímo z Rabacu; celodenní výlet autobusem po Istrii s prohlídkou měst Pula, Rovinj, Poreč a s ochutnávkou vína; celodenní výlet autobusem na Plitvická jezera; celodenní výlet autobusem do jeskyně Postojna ve Slovinsku; Labin Art Republica - staré město Labin.

potápěčské centrum (800 m)

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vlastní apartmánové kuchyně - kávovar, lednice s mrazákem, sporák, nádobí.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán Iris pro 4 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : apartmán 50 m2 v přízemí - ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (2x 1 l., 1x 1 l. - přistýlka), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, terasa. Upřesnění ceny: Dítě 0 - 2 roky bez nároku na služby za poplatek na místě viz. doplňkové informace. Na dotaz možné i kratší pobyty. Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Apartmán Dalia pro 2 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : apartmán 30 m2 v přízemí - ložnice (2x 1 l., 1x 1 l. - přistýlka), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, terasa. Upřesnění ceny: Dítě 0 - 2 roky bez nároku na služby za poplatek na místě viz. doplňkové informace. Na dotaz možné i kratší pobyty. Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Apartmán Mirta pro 4 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : apartmán 50 m2 ve 2. patře - ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (2x 1 l., 1x 1 l. - přistýlka), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, balkón. Upřesnění ceny: Dítě 0 - 2 roky bez nároku na služby za poplatek na místě viz. doplňkové informace. Na dotaz možné i kratší pobyty. Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Apartmán Agava pro 2 osoby s příslušenstvím : apartmán 28 m2 ve 2. patře - ložnice (2x 1 l.), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, balkón. Upřesnění ceny: Dítě 0 - 2 roky bez nároku na služby za poplatek na místě viz. doplňkové informace. Na dotaz možné i kratší pobyty. Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Apartmán Kamelia pro 4 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : apartmán 48 m2 ve 2. patře - ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (2x 1 l., 1x 1 l. - přistýlka), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, balkón. Upřesnění ceny: Dítě 0 - 2 roky bez nároku na služby za poplatek na místě viz. doplňkové informace. Na dotaz možné i kratší pobyty. Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : před domem, každý apartmán má své parkovací místo

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Rabac - apartmánový dům Lisica