Jáchymov - penzion Pod lanovkou

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Krušné hory Jáchymov
Ubytování: Pod lanovkou

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Penzion se nachází v krásné, nedotčené přírodě na břehu potoka Klínovce pod nejvyšší horou Krušných hor. Na horu Klínovec vás vyveze lanovka, která je od penzionu vzdálena pouhých 20 minut chůze. Příjemná procházka lesní cestou je i do centra radonových lázní Jáchymov. Svou polohou a vybaveností je penzion ideálním místem pro firemní akce, školy v přírodě, sportovní soustředění i individuální rodinnou dovolenou. V útulném penzionu si užijete každý den v roce v kterémkoliv ročním období a to ať jste vášnivý lyžaři, houbaři, pěší turisté anebo milujete cyklistiku.
Penzion má k dispozici 12 pokojů v hlavní budově se 2 - 4 lůžky, v letních měsících pak navíc 7 chatek se 2 - 4 lůžky (v provozu v závislosti na počasí - většinou od června do září) na pozemku penzionu. Čtyři pokoje s vlastním sociálním zařízením (WC, sprchový kout). Osm pokojů se společným sociálním zařízením - vždy dva pokoje sdílí jedno sociální zařízení (WC a koupelna v předsíni). Je možné využít buď jako samostatné pokoje nebo jako dvouložnicový rodinný pokoj - ideální zejména pro větší rodiny s dětmi. Každý host má na pokoji k dispozici vlastní ručník a osušku, v koupelnách je k dispozici sprchový gel a mýdla. Chatky jsou umístěny cca 100 m od hlavní budovy, mají k dispozici společné sociální zařízení (oddělené sprchy pro muže a ženy + toalety). Penzion nabízí svým hostům pestrou škálu relaxačních služeb a sportovního vyžití. Přímo v areálu je k dispozici: plavecký bazén (pouze v letních měsísích), tenisový kurt, volejbalové hřiště, zahradní šachy, dětské hřiště, houpačky, prolézačky, pétanque, sauna, hydromasážní vana, stolní tenis, kulečník, stolní fotbálek a minigolf. K dispozici hostům je taktéž restaurace s krbem, barem a letní zahrádkou s možností grilování. Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - WIFI, koupelna se sprchou (8), BTV na pokoji/v objektu, vnitřní krb, sauna, výřivka, zahrada pro rekreaci, restaurace v objektu, tenisový kurt v objektu, bazen v objektu (venkovní), koupání - lázně Jáchymov 0km, lyžování - skiareál Klínovec 0km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Les : houbaření

Vybavení: Konference : restaurace (50 míst), jídelna (25 míst), možnost zajištění technického vybavení (dataprojektor, promítací plátno, laserová tužka, sada fixů, LCD TV a DVD přehrávač)

Sport a zábava: Koupání : léčebné lázně Jáchymov (950 m), Ostrov - koupaliště (7 km), Oberwiesenthal - lázeňské město s plaveckými bazény (13 km), Karlovy Vary - koupaliště (20 km), Chodov - krytý bazén (25 km)

Lyžování : skiareál Klínovec (800 m nad penzionem se nachází dolní stanice lanovky vedoucí na vrchol Klínovce), v Jáchymově 3 vleky pro nenáročné lyžaře, ski areály Nové Město (5 km), Boží Dar (8 km), Fichtelberg - Německo (12 km), Abertamy (12 km), Pernink (18 km), Nové Hamry (25 km)

Výlety : Jáchymov - radonové lázně, Královská mincovna, Šlikovský hrad (Freudenstein), Děkanský kostel sv. Jáchyma, důl Svornost, měšťanské domy, radnice, Kaple sv. Anny, lázně Kyselka, Ostrov nad Ohří, Horní hrad Hauenštejn, Karlovy Vary, dřevěný most Radošov, hrad a město Loket, zámek Schwarzenberg, zámek Klášterec nad Ohří a Lázně Evženie, Bečov nad Teplou

turistika, cykloturistika, Nordic Walking, vyjížďky na koních, běžkování (Boží Dar), golf

Rybaření : řeka Ohře (15 km), vodní nádrž Nechranice (46 km), rybníky v okolí Ostrova a Karlových Varů (20 km)

Pro děti : dětské hřiště u penzionu (houpačky, prolézačky)

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 50 Kč / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Snídaně je zahrnuta v ceně pobytu. Možnost dokoupení večeře na místě za 100 Kč / dosp. osoba / den a 80 Kč / dítě do 10 let / den. Restaurace penzionu je k dispozici ubytovaným hostům i veřejnosti. V prostorách restaurace jsou ubytovaným hostům podávány bufetové snídaně, pro veřejnost restaurace otevírá bezprostředně po snídaních.

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka a jídelní židlička

Schodiště : standardní

3 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přistýlky : koupelna (WC, sprchový kout). Upřesnění ceny: Příplatek 50 Kč / osoba při pobytu na 1 noc..

2 l. pokoj bez přísl. s možn. 2 přistýlek : společné sociální zařízení vždy pro 2 pokoje (WC a koupelna v předsíni), ručníky, osušky, hygienické potřeby. Upřesnění ceny: Příplatek 50 Kč / osoba při pobytu na 1 noc..

2 - 4 l. chatka bez příslušenství : umístěny cca 100 m od hlavní budovy, společné sociální zařízení (oddělené sprchy pro muže a ženy + toalety). Upřesnění ceny: Příplatek 50 Kč / osoba při pobytu na 1 noc..

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 20.00

Ukončení pobytu : od 12.00

Popis parkování : u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : v zimním období doporučeny sněhové řetězy

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Jáchymov - penzion Pod lanovkou