Massa Lubrense - residence Nettuno

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Kampánie Massa Lubrense
Ubytování: Nettuno

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Itálie.

Popis zájezdu

Popis

Prázdninový resort Nettuno se nachází v nádherné přírodě parku Punta Campanella v zálivu Marina del Cantone a nedaleko oblíbeného ostrova Capri a Ischia. Díky teplému středomořskému podnebí je celá oblast zdobena bohatou květenou. Subtropické rostliny jsou doplněny i některými tropickými, jako například agáve, kaktusy a vzácnými trpasličími palmami.
Prázdninový resort se nachází pouhých pár metrů od pobřeží. Bungalovy jsou terasovitě rozmístěny a obklopeny zelení a olivovníky, které svým stínem chrání před ostrými slunečními paprsky. Ubytování je možné v mobilních domech nebo v bungalovech. Všechny kapacity mají vybavenou kuchyňskou linku, koupelnu se sprchou,sociálním zařízením a venkovní terasu s posezením.Bungalovy typu Superior mají navíc TV, vysoušeč vlasů i klimatizaci.

Hosté mohou navštívit restauraci nabízející italské a místní speciality, anebo pizzerii s 30-ti druhy pizzy. Dále zde najdete bar, obchod, diskotéku, živou hudbu, bazén s terasou a lehátky. Pro hosty je k dispozici škola potápění, hřiště pro děti, tenisový kurt, animační programy pro děti i dospělé.

V ceně ubytování je zahrnuto: ubytování, ložní prádlo, ručníky, spotřeba energie, vybavená kuchyně, parkování pro 1 auto.

Další informace : trezor, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice), nutný závěrečný úklid nebo jeho úhrada, tenisový kurt v objektu, bazen v objektu (venkovní), hlídané parkoviště, koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Oblázková pláž vzdálená 150 m a snadno přístupné skalnaté pobřeží omývá průzračně čisté moře, které ocení jak rodiny s dětmi, tak příznivci sportovního a rekreačního potápění.

Výlety : Marina del Cantone a blízké okolí nabízí návštěvníkům různé možnosti pro výlety. Po značených stezkách se lze vydat jak po archeologických památkách, které jsou v krásné neporušené přírodě stranou od rušných velkoměst. Horské stezky doplněné krásnými výhledy, romantická údolíčka s jezírky a citrusové háje, kterými je provoněna celá oblast. Chcete-li si vychutnat impozantní panorama na celé okolí, vydejte se na nejvyšší vrchol poloostrova Mount St. Costanzo (486 m) . Okolní vesničky dýchají venkovskou atmosférou 19. stol. Nedaleké městečko Sorrento je známé pro své pláže. Massa Lubrense je výchozím bodem pro romantickou plavbu na 5 km vzdálený ostrov Capri, na kterém se nachází Modrá jeskyně a mnoho dalších turistických lákadel.

tenisový kurt v areálu

Pro děti : dětské hřiště v areálu

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Ubytování je bez stravy, hosté si mohou vařit ve vybavených kuchyňkách. Na místě možno dokoupit snídaně (5 €/os), polopenze (24 €/os), děti 4-10 let 40% sleva

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka na dotaz: 5 € / den

Schodiště : standardní

Mobilní domek Typ B pro 4 osoby s příslušenstvím : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l. - palanda), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna (sprcha, WC), terasa. Upřesnění ceny: Pozor: uvedené ceny neplatí 18/4-20/4, 25/4-27/4 a 1/5 - 4/5 2014. Tyto ceny jsou na vyžádání..

Bungalov Bilo Standard pro 4 osoby s příslušenstvím : ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - palanda), kuchyňský kout, koupelna (sprcha, WC), terasa. Upřesnění ceny: Pozor: uvedené ceny neplatí 18/4-20/4, 25/4-27/4 a 1/5 - 4/5 2014. Tyto ceny jsou na vyžádání..

Bungalov Trilo Standard pro 5 osob s příslušenstvím : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l. - palanda, 1x 1 l.), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna (sprcha, WC), terasa. Upřesnění ceny: Pozor: uvedené ceny neplatí 18/4-20/4, 25/4-27/4 a 1/5 - 4/5 2014. Tyto ceny jsou na vyžádání..

Bungalov Trilo Superior pro 5 osob s příslušenstvím : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l. - palanda, 1x 1 l.), obývací pokoj, TV, kuchyňský kout, koupelna (sprcha, WC, fén), terasa, klimatizace. Upřesnění ceny: Pozor: uvedené ceny neplatí 18/4-20/4, 25/4-27/4 a 1/5 - 4/5 2014. Tyto ceny jsou na vyžádání..

Bungalov Bilo Superior pro 4 osoby s příslušenstvím : ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - palanda), kuchyňský kout, koupelna (sprcha, WC), terasa, klimatizace. Upřesnění ceny: Pozor: uvedené ceny neplatí 18/4-20/4, 25/4-27/4 a 1/5 - 4/5 2014. Tyto ceny jsou na vyžádání..

Doprava

Nástup na pobyt : od 15.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : parkoviště pro hosty je zdarma, 1 ubytovací kapacita má 1 parkovací místo

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Massa Lubrense - residence Nettuno