Rabac - apartmánový dům Marina

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie Labin
Ubytování: Marina

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Rušné a hojně navštěvované letovisko Rabac se nachází na jihovýchodním pobřeží Istrie, 5 km jihovýchodně od vnitrozemského Labinu. Rabac leží ve stejnojmenné zátoce.
Dům je situován v klidné a tiché lokalitě, asi 1,8 km od centra města. Ubytování je nabízeno ve 4 apartmánech pro 4 - 6 osob. Většina je klimatizovaná, má ložnici, obytnou část s kuchyní a jídelním koutem, koupelnu se sprchou a toaletou, terasu se zahradním nábytkem a TV + SAT. Majitel bydlí v domě. Povolena jsou pouze malá zvířata a na dotaz. Po předchozí domluvě lze zajistit připojení k internetu ve většině apartmánů. Možnost kotvení člunů v přístavu za poplatek.

Další informace : klimatizace, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (4), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar), koupání - 1km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Nejbližší oblázková pláž a moře (1 km). Ve stejné vzdálenosti jsou i betonové a kamenité pláže a vhodné podmínky pro vodní sporty.

Výlety : Rybí piknik - celodenní výlet lodí na ostrov Cres s koupáním; Delfin Safari: výlet lodí do oblasti výskytu delfínů (2-3 hod); panoramatické plavby (2-3 hod) poblíž pobřeží; celodenní výlet do Benátek rychločlunem přímo z Rabacu; celodenní výlet autobusem po Istrii s prohlídkou měst Pula, Rovinj, Poreč a s ochutnávkou vína; celodenní výlet autobusem na Plitvická jezera; celodenní výlet autobusem do jeskyně Postojna ve Slovinsku; Labin Art Republica - staré město Labin.

cyklistika, minigolf, volejbal, fotbal, paintball, tenis se školou tenisu, stolný tenis, petang

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : na dotaz / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vlastní vybavené apartmánové kuchyně - vařič, lednice, kávovar, nádobí.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán č. 1 pro 4 osoby (B4)s příslušenstvím : apartmán 50 m2 - 2x ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, balkón, klimatizace není zahrnuta v ceně pobytu;. Upřesnění ceny: Dítě 0 - 2 roky bez nároku na služby za poplatek na místě viz. doplňkové informace. Na dotaz jsou možné i kratší pobyty. Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Apartmán č. 2 pro 4 osoby (B4+1)s přísl. a možn. 1 přistýlky : apartmán 60 m2 - ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (2x 1 l.), obývací pokoj (1x 1 l. - přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, terasa společná s apartmánem č. 3, klimatizace není zahrnuta v ceně pobytu. Upřesnění ceny: Dítě 0 - 2 roky bez nároku na služby za poplatek na místě viz. doplňkové informace. Na dotaz jsou možné i kratší pobyty. Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Apartmán č. 3 pro 4 osoby (B4+1) s přísl. a možn. 1 přistýlky : apartmán 60 m2 - ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (2x 1 l.), obývací pokoj (1x 1 l. - přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, terasa společná s apartmánem č. 2, klimatizace není zahrnuta v ceně pobytu. Upřesnění ceny: Dítě 0 - 2 roky bez nároku na služby za poplatek na místě viz. doplňkové informace. Na dotaz jsou možné i kratší pobyty. Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Apartmán č. 4 pro 4 osoby (B4+2) s přísl. a možn. 2 přistýlek : apartmán 63 m2 - ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l., 1x 1 l. - přistýlka), obývací pokoj (1x 1 l. - přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, terasa (apartmán bez klimatizace). Upřesnění ceny: Dítě 0 - 2 roky bez nároku na služby za poplatek na místě viz. doplňkové informace. Na dotaz jsou možné i kratší pobyty. Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : pro každý apartmán jedno parkovací místo za domem

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Rabac - apartmánový dům Marina