Piombino - residence Poggio all'Agnello

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Piombino
Ubytování: Poggio all'Agnello

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Itálie.

Popis zájezdu

Popis

Poggio all'Agnello - velký rekreační areál v Toskánsku je ideálním místem pro rodinnou rekreaci i pro všechny, kteří si zamilovali krásy Toskánska. Kopcovitá krajina se zachovalými středověkými vesnicemi, údolími a lesy, blízkost ostrovů Elba, Montecristo a Capri dotváří celkový obrázek rozmanitosti této oblasti.
Nový prázdninový komplex Poggio all'Agnello, obklopený krásnou přírodou etruského pobřeží Toskánska, nabízí příjemné ubytování a veškeré služby. Pláž Baratti a městečko Piombino jsou vzdálené asi 2 km. V areálu je k dispozici 200 prostorných apartmánů různých typů. Všechny apartmány mají vybavenou kuchyňku (mikrovlnná trouba, myčka), koupelnu se sprchou, LCD TV + SAT, klimatizaci, topení, telefon, trezor, fén, ložní prádlo, ručníky i utěrky.

Hostům je k dispozici restaurace, konferenční centrum, bar, velký park s barbecue, dětské hřiště, posilovna, recepce, kaple, sportovní hřiště (tenis, fotbal), 3 bazény (olympijský, dětský, s vířivkami), soukromá pláž a kryté parkoviště.

V ceně ubytování je zahrnuto: ložní prádlo, ručníky, utěrky a ubrusy, spotřeba elektřiny a vody, TV + SAT, parkovací místo (1 auto nebo motorka), areál s bazény, sportovní hřiště (přes den, poplatek za umělé osvětlení), miniclub pro děti (v určitých termínech).
Všechny apartmány jsou nekuřácké. Domácí zvíře pouze na dotaz při rezervaci!

Další informace : praní a žehlení, bezbarierovost - , trezor, klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba), výřivka, venkovní ohniště/gril, restaurace v objektu, bar/vinárna v objektu, tenisový kurt v objektu, bazen v objektu (venkovní), hlídané parkoviště, koupání - placená pláž 2km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : V areálu jsou 3 bazény (olympijský, dětský, s vířivkami). Placená pláž ve vzdálenosti 2 km.

Výlety : Piombino je vhodným výchozím bodem pro výlety na Costa Etruschi, na ostrovy toskánské Archipel a do toskánské krajiny. Z přístavu Piombino na pobřeží Toskánska vyplouvají turisté trajektem na 10 km vzdálený ostrov Elbu.

V Piombinu můžete využít dráhy pro kolečkové brusle, fotbalové hřiště, tenisové kurty, školy potápění, surfování, plavání nebo jízdy na koni.

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu

Pes (domácí zvíře) : 10 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Bez stravy, hosté si vaří sami ve vybavených kuchyňkách.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán Mono pro 2 osoby s přísl. : obytná místnost (1x 2 l. - rozkl. gauč), kuchyňský kout, koupelna. Upřesnění ceny: balkon za příplatek 280,-Kč/noc.

Apartmán Mono Loft pro 4 osoby s přísl. : mezonetová ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč), kuchyňský kout, koupelna.

Apartmán Bilo Loft pro 5 osob s přísl. : ložnice A (1x 2 l.), mezonetová ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 1 l. - rozkl. gauč), kuchyňský kout, koupelna.

Apartmán Bilo pro 4 osoby s přísl. : mezonetová ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč), kuchyňský kout, koupelna.

Doprava

Nástup na pobyt : 17.00 - 20.00

Ukončení pobytu : 7.00 - 10.00

Popis parkování : park. místo pro 1 auto, druhé auto na dotaz a za poplatek 5 € / den

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Piombino - residence Poggio all'Agnello