Rabac - apartmány NO NAME

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie Labin
Ubytování: NO NAME

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Rušné a hojně navštěvované letovisko Rabac se nachází na jihovýchodním pobřeží Istrie, 5 km jihovýchodně od vnitrozemského Labinu. Rabac leží ve stejnojmenné zátoce.
Apartmánové domy nabízí ubytování ve studiích pro 2 osoby a apartmánech pro 2 - 6 osob. Jsou běžně zařízeny ložnicí, kuchyňkou s jídelním koutem, koupelnou se sprchou nebo vanou a WC. Parkování je většinou zdarma, místy se však platí poplatek. Za příplatek je možná přistýlka.



Vybrané soukromé apartmány a apartmánové domy NO NAME se nachází v různých částech města, ale všechny mají srovnatelné vybavení a standard. Přidělování apartmánů provádí na místě náš zahraniční partner. Tyto nabídky jsou cenově zvýhodněny oproti ubytování v konkrétních apartmánech s názvem.
V ceně ubytování je zahrnuta pobytová taxa, povlečení, výměna osušek 1x týdně, energie, závěrečný úklid.

Další informace : klimatizace, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), koupelna s vanou (0), vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice), koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Všechny objekty jsou max. 800 m od moře. Pláže v Rabaci jsou oblázkové, s betonovými pláty a kamenité. Vhodné podmínky pro vodní sporty.

Výlety : Rybí piknik - celodenní výlet lodí na ostrov Cres s koupáním; Delfin Safari: výlet lodí do oblasti výskytu delfínů (2-3 hod); panoramatické plavby (2-3 hod) poblíž pobřeží; celodenní výlet do Benátek rychločlunem přímo z Rabacu; celodenní výlet autobusem po Istrii s prohlídkou měst Pula, Rovinj, Poreč a s ochutnávkou vína; celodenní výlet autobusem na Plitvická jezera; celodenní výlet autobusem do jeskyně Postojna ve Slovinsku; Labin Art Republica - staré město Labin.

vodní sporty: windsurfing, vodní lyžování, podmořský rybolov, jachtařská škola, potápěčská centra a školy potápění; tenis, fotbal, volejbal vč. plážového, kuželky, vyjížďky na koních, cyklistika; víceúčelová sportovní hala, umělá lezecká stěna v zábavním centru Monvi

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 6 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vlastní vybavené apartmánové kuchyně - vařič, lednice, nádobí.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán pro 2 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : ložnice, obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna. Upřesnění ceny: Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Apartmán pro 4 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : ložnice, obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna. Upřesnění ceny: Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Apartmán pro 6 osob s přísl. a možn. 1 přistýlky : ložnice, obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna. Upřesnění ceny: Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 20.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu nebo poblíž

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Rabac - apartmány NO NAME