Koromačno - rekreační dům Ana

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie Koromačno
Ubytování: Ana

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Místní část Vlakovo u Koromačna se nachází na Istrii, asi 15 km od Labinu a 5 km od moře. Nabízí příjemné ubytování venkovského typu.
Vila až pro 10 osob představuje luxusní ubytovaní s vysokým standardem. Je součástí menšího komplexu dalších 3 vil, které mají společný venkovní bazén a zahradní přístřešek s posezením a grilem. Ubytování je tedy vhodné i pro větší skupiny. V přízemí domu se nachází plně vybavená kuchyně s jídelní částí, prostorný obývací pokoj se sedací soupravou, satelitní LCD-TV, DVD přehrávačem a krbem. Dále v přízemí naleznete prádelnu s pračkou a sušičkou, koupelnu se sprchou a dvěma umyvadly, samostatné WC a pokoj s dvoulůžkem a vlastní terasou. V patře domu jsou pak čtyři ložnice. Dvě se dvěma manželskými lůžky, vlastní terasou, koupelnou s vanou, bidetem a toaletou. Další dvě ložnice jsou se dvěma samostatnými lůžky a vlastní koupelnou se sprchou a toaletou. Dům obklopuje velká zahrada v typicky istrijském stylu.

V ceně pobytu je zahrnuto použití klimatizace, parkovné, využití bazénu, grilu, veškeré energie, povlečení, utěrky a ručníky. Povlečení se mění jednou týdně (so) a ručníky dvakrát za týden (so a st).

Další informace : klimatizace, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), koupelna s vanou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba), vnitřní krb, venkovní ohniště/gril, bazen v objektu (venkovní), koupání - 0km

Sport a zábava: Koupání : Oblázkové pláže jsou vzdáleny asi 5 km (autocamp Tunarica); přístup do moře je mírný. Venkovní bazén u vily.

Výlety : Rybí piknik - celodenní výlet lodí na ostrov Cres s koupáním; Delfin Safari: výlet lodí do oblasti výskytu delfínů (2-3 hod); panoramatické plavby (2-3 hod) poblíž pobřeží; celodenní výlet do Benátek rychločlunem přímo z Rabacu; celodenní výlet autobusem po Istrii s prohlídkou měst Pula, Rovinj, Poreč a s ochutnávkou vína; celodenní výlet autobusem na Plitvická jezera; celodenní výlet autobusem do jeskyně Postojna ve Slovinsku; Labin Art Republica - staré město Labin.

Způsob vytápění: ústřední plynové topení. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vlastní vaření ve vybavené kuchyni - lednice s mrazákem, sporák s troubou, mikrovlnná trouba.

Ubytování

Schodiště : standardní

Rekreační dům pro 10 osob : 230 m2; přízemí: 1x ložnice (1x 2 l.), patro: 2x ložnice (1x 2 l.) a 2x ložnice (2x 1 l.), klimatizace. Upřesnění ceny: Při rezervaci je nutné uvést přesný počet účastníků..

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 20.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Koromačno - rekreační dům Ana