Jáchymov - penzion Penzion H

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Krušné hory Jáchymov
Ubytování: Penzion H

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Rodinný penzion leží v krásném lesním prostředí Krušných Hor v nadmořské výšce cca 1.000 metrů. Příroda Krušných hor hýří v každém ročním období neuvěřitelně živými barvami u ukrývá spoustu neobjevených úžasných míst. Také se zde nachází desítky lyžařských areálů a rozsáhlá síť turistických tras a naučných stezek, které lákají celoročně spoustu turistů.
Stylový penzion H nabízí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a ve tří a čtyřlůžkovém apartmánu. Pokoje jsou velmi vkusně vybaveny rustikálním nábytkem. V pokojích nechybí ani sociální zařízení (sprcha, WC) a televize se satelitem. Téměř všechny pokoje mají balkon. Součástí penzionu je také restaurace v horském stylu, která nabízí tradiční českou kuchyni a místní speciality. Možnost Wi-Fi připojení v prostoru restaurace. Venku můžete také využít ohniště. Pro sportovce je v areálu k dispozici multifunkční sportovní hřiště s umělým trávníkem, krytý vyhřívaný bazén s celoročním provozem, sauna, solárium a posilovna. Možné je také zapůjčení lyží, horských kol a vybavení pro Nordic Walking. Pro děti je zde připraveno dětské hřiště. V okolí penzionu se nachází značené stezky pro pěší turistiku, cykloturistiku, v zimě velké množství udržovaných sjezdových a běžeckých tratí. Penzion je vhodný pro firemní školení, pořádání oslav, sportovních soustředění, ale také samozřejmě pro relaxační a ozdravné pobyty.
V termínu 2.1.2014 - 2.3.2014 je v ceně pobytu wellness, denně od 16.00 do 19.00 hodin (bazén, finská sauna, infrakabina, fittness, vířivka, relaxační místnost).

V termínu 3.3.2014 - 31.10.2014 je v ceně denně vstup na 1 hodinu do bazénu zdarma.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (10), TV+SAT na pokoji/v objektu, sauna, výřivka, venkovní ohniště/gril, restaurace v objektu, tenisový kurt v objektu, bazen v objektu (vniřní), koupání - Jáchymov 6km, lyžování - Abertamy 3km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Les : objekt se nachází v lese

Pozemek : pozemek je poblíž silnice, ale v bezpečné vzdálenosti u lesa

Vybavení: Konference : salonek (35 míst)

Sport a zábava: Koupání : vyhřívaný krytý bazén (9 x 4 m, hl. 1,5 m), aquacentrum Agricola - Jáchymov (6 km), koupaliště - Ostrov (12 km)

Lyžování : vlek Abertamy (3 km), vlek Eduard (3 km), Boží Dar (6 km), Klínovec (9 km), běžecké tratě 300 m od penzionu

Výlety : Hornický skanzen - Jáchymov, rozhledna Diana, ZOO Chomutov, Hornické muzeum - Krupka, Šlikův hrádek, Klínovec, Blatenský vodní příkop, Přírodní park Přebuz, Muzeum hudebních nástrojů - Luby, rozhledny Plešivec, Olověný vrch, Tisovský vrch, Jantarová komnata, Mincovna - Jáchymov, Ježíškova pošta, Božídarské sejpy, Městské sklepy - Jirkov

multifunkční sportovní hřiště (15 x 40 m) s umělým trávníkem (tenis, malý fotbal, nohejbal), posilovna

Pro děti : dětské hřiště (houpačka, skluzavka, pískoviště)

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu, u bungalovu se hradí energie dle skutečné spotřeby.

Pes (domácí zvíře) : 150 Kč / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Snídaně je zahrnuta v ceně pobytu. Součástí penzionu je restaurace s možností sjednání libovolného stravovacího režimu. V bungalovu je možnost vlastního vaření - dvouplotýnkový vařič, lednice, dřez, nádobí.

Ubytování

Pro děti : dětská židlička

Schodiště : standardní

1 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přistýlky : koupelna (sprcha, WC), TV/SAT. Upřesnění ceny: Příplatek 20 % při pobytu pouze na 1 noc..

2 l. pokoj s příslušenstvím : koupelna (sprcha, WC), TV/SAT. Upřesnění ceny: Příplatek 20 % při pobytu pouze na 1 noc..

3 l. apartmán B s příslušenstvím : ložnice, obývací pokoj, koupelna (sprcha, WC), TV/SAT. Upřesnění ceny: Příplatek 20 % při pobytu pouze na 1 noc..

4 l. apartmán A s příslušenstvím : ložnice, obývací pokoj, koupelna (sprcha, WC), TV/SAT. Upřesnění ceny: Příplatek 20 % při pobytu pouze na 1 noc..

Doprava

Nástup na pobyt : od 14.00

Ukončení pobytu : do 11.00

Popis parkování : vlastní parkoviště, přes uzavřené

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů, zimní pneu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Jáchymov - penzion Penzion H