Principina a Mare - residence Verde Pineta

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Principina a Mare
Ubytování: Verde Pineta

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Itálie.

Popis zájezdu

Popis

Toskánsko - tato oblast je ideální pro kulturní dovolenou stejně jako pro dovolenou u moře a v přírodě. Najdete zde nezastavené pobřeží s piniovými háji a písečnými plážemi, divokou, nedotčenou přírodu, ve vyšších polohách tmavé kaštanové lesy, nekonečné duby pokryté kopce a turisty neobjevené vesnice.
Residence Verde Pineta leží uprostřed příjemných borovicových hájích, téměř na okraji přírodního parku Uccellina a také poblíž moře. Toto místo je ideální pro všechny, kteří chtějí strávit poklidnou dovolenou v kontaktu s přírodou. Apartmány jsou velmi příjemně a pohodlně zařízeny, všechny mají klimatizaci, TV a satelit, telefon a balkón. Všichni hosté mohou využít zahradu s plaveckým bazénem, společenskou místnost, prádelnu či parkoviště. K dispozici jsou 3 druhy apartmánů: Bilocale je určen pro 4 osoby a skládá se z ložnice, obývacího pokoje s rozkládací sedačkou pro 2 osoby, vybavené kuchyňky a příslušenství. Monolocale je vhodný pro 2 osoby, je zde obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem, kuchyňka a příslušenství. Monolocale Piccolo je menší varianta Monolocale. WiFi ve společných prostorech a u bazénu.

Další informace : klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice), bar/vinárna v objektu, bazen v objektu (venkovní), koupání - 1km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : K objektu patří venkovní bazén. Moře je vzdálené asi 800 m od residence, pláže jsou dlouhé s bílým pískem.

Výlety : Můžete zde objevit bezpočet míst se stopami Etrusků nebo obdivovat Massa Marittima, jedno z nejzachovalejších středověkých měst. Na pobřeží naleznete ty nejkrásnější pláže Toskánska, kde se můžete slunit a užívat si bezstarostné dovolené. Okolí je velmi vhodné pro cyklisty, jsou zde vybudovány cyklostezky.

Pro děti : děti mají k dispozici dětské hřiště

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 5 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Hosté si vaří sami ve vybavených kuchyňkách.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán BILO pro 4 osoby s příslušenstvím : ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč), kuchyňský kout, koupelna, balkón. Upřesnění ceny: pouze týdenní pobyty (so-so).

Apartmán MONO Grande pro 2 osoby s příslušenstvím : obytná místnost (1x 2 l. - rozkl. gauč), kuchyňský kout, koupelna, balkón. Upřesnění ceny: pouze týdenní pobyty (so-so).

Apartmán MONO Piccolo pro 2 osoby s příslušenstvím : obytná místnost (1x 2 l. - rozkl. gauč), kuchyňský kout, koupelna, balkón. Upřesnění ceny: pouze týdenní pobyty (so-so).

Doprava

Nástup na pobyt : 16.00 - 18.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu zdarma

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Principina a Mare - residence Verde Pineta