Poreč - apartmánový dům Cipo

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie
Ubytování: Cipo

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Poreč je město proslavené svými kulturně historickými památkami je jednou z nejlépe upravenou turistickou destinací v Chorvatsku. Pro své památky je Poreč jedno z nejnavštěvovanějších míst na Istrii. Lodní taxi zajišťují ve dne i v noci dopravu na blízký ostrůvek Sveti Nikola. Bohatý noční život díky barům a diskotékám uvítají především mladí lidé.
Apartmánový dům s bazénem se nachází v městské části Saladinka, asi 2 km od centra Poreče. Velmi klidné a příjemné ubytování s osamocenou polohu ocení především rodiny s dětmi a lidé, kteří nevyhledávají ruch větších letovisek.

Ubytování je nabízeno ve třech útulně zařízených a klimatizovaných apartmánech pro 2 - 5 osob, které mají 1 - 2 ložnice, obývací pokoj s TV + SAT a kuchyňským koutem, koupelnu je se sprchovým koutem a toaletou a terasu s posezením. Hostům je dispozici venkovní bazén s lehátky a zahrada s grilem. Parkování je zajištěno 20 m od domu. Ručníky, povlečení a utěrky jsou k dispozici. Majitelé žijí v objektu. Cizí měnu lze směnit v bankách, směnárnách, na poštách, ve většině turistických kancelářích, hotelů a kempů.

Další informace : klimatizace, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (3), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar), venkovní ohniště/gril, bazen v objektu (venkovní), koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Vlastní venkovní bazén s lehátky. Nejbližší pláž je vzdálena 250 m. V Poreči naleznete oblázkové nebo kamenité pláže, které jsou téměř vždy pod stínem borovic. Neschůdná místa jsou často zalita betonem, což je vhodné k opalování. Panují zde vhodné podmínky pro vodní sporty: windsurfing, vodní lyžování, jachting, potápění. Moře je zde krásně modré a průzračné. V Poreči je mnoho pláží, vyznačující se vysokou čistotou. Díky těmto přednostem byly mnohé pláže oceněny Modrou vlajkou.

Výlety : Nejvýznamější památkou Poreče je románská bazilika sv. Eufrazia, zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO. Zde se konají v letních měsících koncerty klasické hudby. Ve městě se dále konají během července a sprna oblíbené jazzové večery. Národní park 'Brijuni' nebo krápníková jeskyně 'Baradine'.

sportoviště (900 m), plážový volejbal a tenis (800 m)

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Možnost vlastního vaření v kuchyni apartmánu - nádobí, lednice, elektrický sporák, kávovar, trouba.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán pro 2 osoby (A4)s přísl. a možn. 2 přistýlek : apartmán 39 m2 v přízemí - ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), koupelna (umyvadlo, sprcha, WC), klimatizace, terasa.

Apartmán pro 4 osoby (B5)s přísl. a možn. 1 přistýlky : apartmán 72 m2 v patře - ložnice A (1x 2 l., 1x 1 l. - přistýlka), ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna A (umyvadlo, sprcha, WC), koupelna B (umyvadlo, WC), klimatizace, balkón.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : parkování je vzdáleno 20 m od domu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Poreč - apartmánový dům Cipo