Poreč - apartmánový dům Oplanic

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie
Ubytování: Oplanic

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Poreč je město proslavené svými kulturně historickými památkami je jednou z nejlépe upravenou turistickou destinací v Chorvatsku. Pro své památky je Poreč jedno z nejnavštěvovanějších míst na Istrii.
Apartmánový dům s bazénem se nachází ve vzdálenější městské části Vrhi, asi 1,2 km od centra Poreče. Velmi klidné a příjemné ubytování s osamocenou polohu ocení především rodiny s dětmi a lidé, kteří nevyhledávají ruch větších letovisek. Ubytování je nabízeno ve třech apartmánech pro 4 - 6 osob, které mají dvě ložnice, obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a TV + SAT, koupelnu s vanou, toaletou a bidetem a terasu s posezením. Apartmán pro 6 osob má klimatizaci, samostatný obývací pokoj a navíc jednu oddělenou toaletu. Hostům je dispozici bazén s lehátky a zahrada s grilem. Parkování je zajištěno u domu.

Další informace : klimatizace, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (2), koupelna s vanou (1), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar, myčka), venkovní ohniště/gril, bazen v objektu (venkovní), koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Vlastní venkovní bazén. Nejbližší pláž je vzdálena 1,2 km. V Poreči naleznete oblázkové nebo kamenité pláže, které jsou téměř vždy pod stínem borovic. Neschůdná místa jsou často zalita betonem, což je vhodné k opalování. Panují zde vhodné podmínky pro vodní sporty: windsurfing, vodní lyžování, jachting, potápění. Moře je zde krásně modré a průzračné. V Poreči je mnoho pláží, vyznačující se vysokou čistotou. Díky těmto přednostem byly mnohé pláže oceněny Modrou vlajkou.

Výlety : Nejvýznamější památkou Poreče je románská bazilika sv. Eufrazia, zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO. Zde se konají v letních měsících koncerty klasické hudby. Ve městě se dále konají během července a sprna oblíbené jazzové večery. Národní park Brijuni nebo krápníková jeskyně Baradine.

tenis, stolní tenis, minigolf, plachtění, plážový volejbal a windsurfing (1,5 km), potápění a paintball (2 km), vodní lyže (3 km)

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 6 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Možnost vaření v kuchyni apartmánu - nádobí, lednička, elektrický sporák, kávovar, trouba.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán B4(V)pro 4 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 1 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, terasa s výhledem na les.

Apartmán B4(M) pro 4 osoby s příslušenstvím : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, terasa s výhledem na les.

Apartmán (C6)pro 6 osob s příslušenstvím : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l.), ložnice C (2x 1 l.), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, terasa s výhledem na les, klimatizace není v ceně pobytu.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Poreč - apartmánový dům Oplanic