Poreč - apartmánový dům Grota

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie
Ubytování: Grota

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Poreč je město proslavené svými kulturně historickými památkami je jednou z nejlépe urpavenou turistickou destinací v Chorvatsku. Pro své památky je Poreč jedno z nejnavštěvovanějších míst na Istrii.
Apartmánový dům se nachází v Kadumi, malé a klidné istrijské vesničce asi 4 km vzdálené od Poreče, ve směru na Pazin. Ubytování je nabízeno ve čtyřech čtyřlůžkových příjemně vybavených klimatizovaných apartmánech s možností dvou přistýlek. Apartmány jsou v přízemí s terasou a v prvním patře s balkónem. Všechny mají dvě ložnice a rozkládací pohovku pro dvě osoby v obývacím pokoji, která je propojena s kuchyňským koutem a jídelnou. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem a toaletou, TV + SAT a rádio. Všichni hosté mohou využít bazénu 11 x 6 m se slunečníky a lehátky nebo zahradu s grilem. Děti si pohrají v malém dětském zábavním parku. Každý apartmán má vyhrazeny dvě místa na parkování.

Další informace : klimatizace, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (4), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar), venkovní ohniště/gril, bazen v objektu (venkovní), koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Vlastní venkovní bazén (11 x 6 m). Nejbližší pláž je vzdálena 5 km. V Poreči naleznete oblázkové nebo kamenité pláže, které jsou téměř vždy pod stínem borovic. Neschůdná místa jsou často zalita betonem, což je vhodné k opalování. Panují zde vhodné podmínky pro vodní sporty: windsurfing, vodní lyžování, jachting, potápění. Moře je zde krásně modré a průzračné. V Poreči je mnoho pláží, vyznačující se vysokou čistotou. Díky těmto přednostem byly mnohé pláže oceněny Modrou vlajkou.

Výlety : V blízkosti ubytování se nachází národní park Brijuni. V Poreči naleznete mnoho historických památek.

přímo u domu je hřiště, stezka pro cyklisty (500 m), tenis, plážový volejbal, windsurfing, plachtění (5 km)

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 6 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Možnost vaření v kuchyni apartmánu - nádobí, lednička, elektrický sporák, kávovar, mikrovlnná trouba.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán (B4)pro 4 osoby s přísl. a možn. 2 přistýlek : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (2x 1 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, terasa nebo balkón, klimatizace není v ceně pobytu.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Poreč - apartmánový dům Grota