Poreč - apartmánový dům Jokic

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie
Ubytování: Jokic

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Město proslavené svými kulturně historickými památkami je jednou z nejlépe upravenou turistickou destinací v Chorvatsku. Pro své památky je Poreč jedno z nejnavštěvovanějších míst na Istrii.
Apartmánový dům v se nachází v městké části Spadici, asi 1200 m od centra. Ubytování je nabízeno ve třech apartmánech pro 2 - 4 osoby, které mají ložnici, obývací pokoj s kuchyňským koutem, TV + SAT, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou a balkón nebo terasu. Dva apartmány jsou v přízemí a jeden v patře. K dispozici je zahrada. Parkování je zajištěno u domu.

Další informace : PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (3), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar), koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Nejbližší pláž je vzdálena 350 m. Na pláži ve Spadici jsou různé vstupy do vody - oblázková pláž, trávníky pro opalování, směrem k Poreči i písčité úseky. Na pláži je nabízena spousta rekreačních aktivit, stánky se zmrzlinou.

Výlety : Nejvýznamější památkou Poreče je románská bazilika sv. Eufrazia, zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO. Zde se konají v letních měsících koncerty klasické hudby. Ve městě se dále konají během července a sprna oblíbené jazzové večery. Národní park Brijuni nebo krápníková jeskyně Baradine.

vhodné podmínky pro vodní sporty; tenis (500 m)

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Možnost vlastního vaření v kuchyni apartmánu - nádobí, lednička, elektrický sporák, kávovar.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán A2(+1) pro 2 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : apartmán v patře - ložnice (1x 2 l., 1x 1 l. - přistýlka), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, balkón. Upřesnění ceny: Při pobytu na 1 - 2 noci je příplatek 30%..

Apartmán A2(+2) pro 2 osoby s přísl. a možn. 2 přistýlek : apartmán v přízemí - ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, terasa s výhledem do parku.

Apartmán (B4)pro 4 osoby s příslušenstvím : apartmán v přízemí - ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, terasa s výhledem do parku.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Poreč - apartmánový dům Jokic