Štúrovo - chata

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Nitranský kraj
Ubytování: chata SK2020

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Popis

Chata se nachází nedaleko města Štúrovo, na okraji chatové oblasti v Kováčovských kopcích, které jsou vzácnou botanickou a zoologickou lokalitou. Z chaty je pěkný výhled na pohoří Burda, řeku Dunaj a siluetu města Ostrihom. V okolí jsou vhodné trasy na cykloturistiku, pěší turistiku a výlety lodí po Dunaji.
Chata stojí na zatravněném svažitém pozemku. Hlavním vchodem se vstupuje do společenské místnosti (gauč, stoly, židle, křesla, rádio, krbová kamna), z které se dostanete do kuchyně (stůl, rohová lavice, židle) a na balkón. Z kuchyně se vchází do koupelny (WC, vana, umyvadlo). Ze společenské místnosti stoupají schody do podkroví, kde se nachází galerie (lůžka), ložnice A (lůžka, skříňka) a ložnice B (lůžka, skříňka). V suterénu chaty je k dispozici místnost s pingpongovým stolem. U chaty mohou hosté využít venkovní posezení (dřevěný stůl, lavice) se zahradním krbem a otevřeným ohništěm.
Zákaz kouření v objektu.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna s vanou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, rychlovarná konvice), vnitřní krb, venkovní ohniště/gril, koupání - 1km

Poloha: Les : 100 m

Pozemek : zatravněný, neoplocený

Sport a zábava: Koupání : pláže řeky Dunaj (700 m), bazén v hotelu Panoráma (3 km), Štúrovo - termální koupaliště s množstvím atrakcí a krytým bazénem (10 km), Ostrihome (Maďarsko) - aquapark (12 km)

Výlety : řeka Dunaj - nezapomenutelná plavba lodí či procházky po břehu, Štúrovo - koupaliště s termální vodou, zatím jediný bazén s umělým vlnobitím na Slovensku, Ostrihom - je to jen přes most do Maďarska a v obci Ostrihom je velké množství kulturních památek (bazilika s vyjímečným výhledem na údolí Dunaje), cykloturistika - vede zde Dunajská stezka a další, jako okolo pohoří Burda či okruh dunajským ohybem, pěší túry do Kováčovských kopců (hory jsou zde sice nízké, ale stojí za návštěvu)

hotelu Panoráma (3 km) - fitness, hřiště na míčové hry, tenisový kurt, půjčovna kol, Štúrovo - tenisové kurty, bowling centrum, minigolf, hřiště plážového volejbalu a tenisové kurty

Rybaření : řeka Dunaj (700 m)

Způsob vytápění: el. přímotopy, krbová kamna. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 0 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyně - elektrický sporák s troubou, lednice, rychlovarná konvice

Ubytování

Schodiště : standardní

Chata pro 10 osob : ložnice A (1x 2 l., 1x 2 l. - palanda), ložnice B (1x 2 l., 2x 1 l.), podkrovní galerie (1x 2 l.).

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 18.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Štúrovo - chata