Veľký Meder - apartmánový dům

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Trnavský kraj
Ubytování: apartmánový dům SK2015

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Popis

Velký Meder je město mezi Bratislavou a Komárnem, jehož přitažlivost je dána především celoročním provozem termálních bazénů a lázní. V podunajském regionu najdeme i vzácné přírodní zajímavosti - rezervace Žitný ostrov. Není daleko k vodnímu dílu Gabčíkovo, odkud je možné podniknout romantický výlet lodí do Bratislavy.
Apartmánový dům stojí na společném pozemku s domem majitele. Většina apartmánů se nachází v apartmánovém domě a jeden je i umístěn v podkroví domu, ve kterém bydlí majitel. Apartmán A je umístěn v podkroví rodinného domu a apartmány B, C, D v apartmánovém domu vedle domu majitele. Apartmán A (4 lůžka) se skládá se z kuchyňky (jídelní stůl), sociálního zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - sprchový kout, umyvadlo) a obytného pokoje (lůžka, noční stolky, skříň, BTV). Apartmány B (4 lůžka), C (3 lůžka) a D (2 lůžka) jsou naprosto stejně vybaveny a je v nich přístupný obytný pokoj (lůžka, noční stolky, skříň, BTV) s kuchyňským koutem (jídelní stůl, židle) a sociální zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - sprchový kout, umyvadlo). Apartmány mají před vstupem vždy umístěno venkovní posezení.
Na objektu není poskytováno povlečení. Zákaz kouření na pokojích. Majitel nabízí odvoz na autobus nebo vlak, v případě, že klienti nepřijedou vlastním autem. Volný Wi - Fi internetový příjem. Pes není povolen.

Další informace : PC/internet v objektu - WIFI, koupelna se sprchou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), koupání - Veľký Meder 0km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Les : 250 m

Sport a zábava: Koupání : Veľký Meder - termální koupaliště (400 m), Dunajská Streda - termální koupaliště (22 km), Komárno - termální koupaliště (35 km), Diakovce - termální koupaliště (38 km), Horné Saliby - termální koupaliště (38 km)

Výlety : Kolárovo - vodní mlýn, Tomáškovo - vodní mlýn, Číčov - kostel, Komárno - muzeum, pevnost, Evropský dvůr, Gyor (MR) - ZOO, motokárová krýtá superdráha, trhy, Gabčíkovo - vodní dílo, Maďarsko

Veľký Meder - tenis, minigolf (400 m)

Rybaření : Veľký Meder - rybník (4 km), Medveďov - řeka Dunaj (13 km)

Pro děti : termálpark Thermál Corvinus Veľký Meder

Způsob vytápění: plynové přímotopy. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

apartmán A - 4 pl. sporák, lednice, rychl. konvice, mikrovlnná trouba

apartmány B, C, D - 2 pl. vařič, lednice, rychl. konvice, mikrovlnná trouba

Ubytování

Schodiště : mírně náročné schodiště do apartmánu A

Apartmán A pro 4 osoby : obytná místnost (1x 2 l., 2x 1 l.).

Apartmán B pro 4 osoby : obytná místnost (1x 2 l., 2x 1 l.).

Apartmán C pro 3 osoby : obytná místnost (1x 2 l.).

Apartmán D pro 2 osoby : obytná místnost (1x 2 l.).

Doprava

Nástup na pobyt : 12.00 - 15.00

Ukončení pobytu : do 8.00

Popis parkování : zdarma v objektu na oploceném pozemku

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Veľký Meder - apartmánový dům