Zuberec - chata

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Žilinský kraj
Ubytování: chata SK1991

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Popis

Podroháčská obec Zuberec je dnes významným centrem turistického ruchu. V létě ji vyhledávají milovníci hor, v zimě zas lyžaři. Zuberec a Roháče se každoročně stávají místem dovolené, oddychu a relaxu . Letní turistika jsou překrásné výhledy z hřebene Roháčů a průzračné vody Roháčský ples. Zimní pobyt znamená lyžování na svazích Spálené, Milotína a Janoviek.
Objekt je velmi pěkná stylová dřevěná chata v okrajové části obce. Hlavním vchodem z boční strany chaty se vchází do chodby (skříň, zrcadlo), z které se dále jde do společenské místnosti (sedačka, kamna, jídelní stůl, židle, starožitný nábytek, hodiny, TV + SAT, rádio) s kuchyní a z ní na sociální zařízení (WC, sprchový kout, umyvadlo). Ze společenské místnosti ústí schody na chodbu v podkroví, z které je přístupný pokoj A (lůžka) a pokoj B (lůžka). Kolem chaty je částečně oplocený pozemek, na kterém mohou klienti využít zahradní posezení s grilem, dětské hřiště u chaty Milotín. Okolní lesy jsou bohaté na lesní plody. Možné jsou také projížďky na koních a vyhlídkové lety po okolí. Milovníci rybaření mohou zavítat na dvě přírodní nádrže v okolí a to na Oravskou přehradu a Liptovskou Maru.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), venkovní ohniště/gril, koupání - Oravice 7km, lyžování - vlek milotín 1km

Poloha: Les : 500 m

Sport a zábava: Koupání : Oravice - termální koupaliště, aquapark (14 km), Nižná - krytý bazén (15 km), Bešeňová - termální koupaliště (20 km), Liptovská Mara - přehradní nádrž (20 km), Oravská přehrada - přehradní nádrž (25 km), Liptovský Mikuláš - aquapark (30 km)

Lyžování : Zuberec - 2x lyžařské středisko - Milotín (1 km), Janovky (2 km), Habovka - lyžařské středisko (4 km), Zverovka - lyžařské středisko (10 km)

Výlety : Oravský Podzámok - hrad, Zuberec - skanzen, Brestová - Muzeum oravské vesnice, Oravská Vesnice - skanzen, Tvrdošín - dřevěný kostel, galerie M. Medvecký, Oravská přehrada - vyjížďky lodí na ostrov umění, Dolný Kubín - galerie, muzeum, Roháče - vysokohorská turistika, Habovka - koně, TANAP, Polsko

fotbalové hřiště, tenisový kurt, bowling

Rybaření : Liptovská Mara - přehradní nádrž (22 km)

Pro děti : u chaty Milotín

Způsob vytápění: pec, el. přímotopy. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 1,50 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyňka - 2 pl. el. vařič, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice

Ubytování

Schodiště : strmější

Chata pro 7 osob : pokoj A (4x 1 l.), pokoj B (1x 1 l., 1x 2 l. - palanda).

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 18.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu na z části oploceném pozemku

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Zuberec - chata