Mýto pod Ďumbierom - chata

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Banskobystrický kraj Mýto pod Ďumbierom
Ubytování: chata SK1449

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Popis

Objekt se nachází v chatové osadě cca 500 m za obcí Mýto pod Ďumbierom, která se nalézá nedaleko města Brezno. Jedná se o místo na hranici Národního parku Nízké Tatry a to přímo pod lyžařským střediskem Čertovica. Prostředí nabízí turistům skvělé možnosti pro aktivní i pasivní odpočinek v každém ročním období (turistika, cykloturistika, houbaření, golf, koupání, jízda na koních, lyžování, běžkování).
Chata stojí na velkém a neoploceném pozemku v lese u horského potůčku. Jedná se o nově postavenou a stylovou chatu. Hlavním vchodem z přední části se vchází do vstupní haly (věšáková stěna, lavečka) v přízemí, z které se dále jde do kuchyně. Kuchyně je průchozí do spižírny (regál, lednice), na sociální zařízení B (rohová vana + sprcha, umyvadlo, sprchový kout), samostatné WC a do společenské místnosti (rohová sedačka, konferenční stolek, 2x křeslo, krb, TV, DVD, CD, stůl, rohová lavice, 6x židle) s velkou terasou (plastový nábytek - 2x židle, stolke, 2x lehátko). V podkroví je z chodby přístupný pokoj A (lůžka, 2x polička, 2x lampička, skříň), pokoj B (lůžka, 2x polička, 2x lampička, skříň), pokoj C (lůžka, 2x polička, 2x lampička, skříň), pokoj D (lůžka, 2x polička, 2x lampička, skříň) a sociální zařízení A (WC, sprchový kout, 2 x umyvadlo). V suterénu chaty se ještě nachází dvě velké místnosti (malý bar, stolní tenis, držáky na lyže, kulečník, el. šipky, stolní fotbal, lavice). K dispozici jsou na objektu také společenské hry, badminton, soft tenis a fotbalové míče. Kolem objektu je velký zatravněný pozemek obklopený lesem, na kterém mohou klienti využít venkovní posezení (dřevěný stůl, 2x lavice), zahradní krb, otevřené ohniště, altánek s grilem, kotlík na guláš a hřiště na míčové hry.
Dostupnost mobilní sítě T-Mobile, Orange a O2. Parkování přímo u objektu i v zimě (4 auta).

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), koupelna s vanou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), vnitřní krb, venkovní ohniště/gril, koupání - hotel Mýto 0,1km, lyžování - Ski centrum Mýto pod Ďumbierom 3km

Poloha: Les : za chatou

Sport a zábava: Koupání : Mýto pod Ďumbierom - krytý bazén v hotelu (100 m), Podbrezová - koupaliště (7 km), Krpáčovo - jezero (9 km), Koupele Brusno (24 km), Liptovský Ján - termální koupaliště (37 km), Liptovský Mikuláš - aquacentrum (42 km)

Lyžování : Mýto pod Ďumbierom - lyžařské vleky (3 km), Tále - lyžařské středisko (5 km), Chopok - lyžařské středisko (12 km), Čertovica - lyžařské středisko (15 km)

Výlety : Bystrianská jeskyně, Jeskyně Mrtvých Netopýrů, Jeskyně Bystrá, Čierný Balog - horská železnice, Dobročský prales, Brezno - radnice, klášter, městské opevnění, Podbrezová - muzeum hutnictví, Národní park Nízké Tatry, golfové hřiště - Tále, Tarzánia Tále, Hrad Slovenská Ľupča

u hotelu Mýto (100 m) - tenisový kurt, squash, bowling, golfový trenažér, volejbal, nohejbal, wellness, billiard

Rybaření : Hron - řeka

Pro děti : přímo v objektu společenské hry, billiard, stolní tenis, stolní fotbal, šipky - magnetické, dětské boby, velké travnaté hřiště pro bedminton, míčové hry

Způsob vytápění: el. přímotopy, krb na TP. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 1 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vlastní vybavená kuchyně - 4 pl. el. sporák + trouba, rychl. konvice, mikrovlnná trouba, lednice ve spižírně, toustovač, kompletní kuchyňské nádobí.

Ubytování

Pro děti : k dispozici je dětská postýlka pro dítě do 3 let

Schodiště : standardní

Chata pro 14 osob : pokoj A (1x 4 l.), pokoj B (1x 4 l.), pokoj C (1x 3 l.), pokoj D (1x 3 l.).

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu na zatravněném pozemku

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Mýto pod Ďumbierom - chata