Tvrdošín - chata

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Žilinský kraj Tvrdošín
Ubytování: chata SK1117

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Popis

Objekt se nachází v chatové osadě u Oravské přehrady, která se nalézá nedaleko města Tvrdošín. Jedná se o místo v regionu Orava, nedaleko hranic s Polskem, které je především vyhledáváno milovníky koupání a vodních sportů. Mezi vyhledávané atrakce patří výlet lodí na Slanický ostrov umění.
Chata stojí na velkém a neoploceném pozemku. Jedná se o celodřevěnou chatu, za kterou se rozprostírá les. Hlavním vchodem z boční strany se vchází na chodbu (věšáky, umyvadlo, S voda, toaletní skříňka), z které se dále jde na samostatné WC, do pokoje A (lůžka, skříňka, stůl, 2x židle) a do kuchyně s jídelnou (stůl, 3x židle, 2x lavice, krb, TV), jež je průchozí ještě do pokoje B (lůžka, křeslo, stůl, skříň, radiomagnetofon). Z chodby ještě ústí schody do podkroví, kde je chodba (stůl, 2x židle), pokoj C (lůžka, stůl, židle, lampička, skříň, kamna na TP) a pokoj D (lůžka, gauč, konf. stolek, skříňky, židlička). V suterénu chaty je z venku přístupné sociální zařízení (sprchový kout, umyvadlo, zrcadlo). Kolem objektu je zatravněný pozemek, na kterém mohou klienti využít zastřešené venkovní posezení (stůl, lavice, židličky), lavičku a otevřené ohniště.

Další informace : PC/internet není k dispozici, BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, rychlovarná konvice), vnitřní krb, koupání - 0,04km, lyžování - 6km

Poloha: Les : v okolí

Sport a zábava: Koupání : Oravská priehrada - přehradní nádrž (800 m), Nižná - krytý bazén (13 km), Oravice - termální koupaliště (28 km)

Lyžování : běžkování v okolí, Vavrečka - lyžařský vlek (6 km), Nižná - lyžařský vlek (13 km), Zuberec - lyžařské středisko (40 km)

Výlety : Oravská priehrada - vyjížďky lodí na ostrov umění, Oravský Podzámok - hrad, Oravská Dedina - skanzen, Zuberec - skanzen, Tvrdošín - dřevěný kostel, galerie M. Medvecké, Dolný Kubín - galerie, muzeum, Roháče - turistika, cykloturistika, Vysoké Tatry, Podbiel - vyjížďky na koních

Nižná - tenisové kurty

Rybaření : Oravská priehrada

Způsob vytápění: el. přímotopy, krb, kamna na TP. El. energie se hradí na místě dle skutečné spotřeby.

Pes (domácí zvíře) : 0 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyně - malá kuch. linka (dřez, T+S), rychl. konvice, el. sporák + trouba, lednice

Ubytování

Schodiště : standardní

Chata pro 10 osob : pokoj A (2x 1 l.), pokoj B (2x 1 l.), pokoj C (1x 2 l., 1x 1 l. přistýlka), pokoj D (1x 2 l., 1x 1 l. přistýlka).

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu na zatravněném a neoploceném pozemku

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Tvrdošín - chata