Repište - chalupa

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Banskobystrický kraj Repište
Ubytování: chalupa SK1107

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Popis

Objekt se nachází v okrajové části malé obce Repište, která se nalézá v CHKO Štiavnické vrchy- v největším sopečném pohoří Západních Karpat. Štiavnické vrchy jsou ideálním místem na trávení volného času. Nachází se tu bohatá síť turistických tras, množství atraktivních cyklotras. V nedalekých Sklených Teplicích jsou nejstarší termální lázně na Slovensku a v okolí najdeme i termální koupaliště.
Chalupa stojí na samostatném a z části oploceném pozemku. Jedná se o zrekonstruovanou chalupu, do které se vchází hlavním vchodem z přední části chalupy. Přes verandu (botník, taburetka, zrcadlo) se jde na sociální zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - sprchový kout, T+S, umyvadlo, poličky, věšáky, zrcadlo) a na chodbu (věšák, elektronické šipky). Z chodby je přístupná kuchyně (stůl, židle) se spižírnou, pokoj A (lůžka, skříň, 2x noční stolek, lampička, přímotop) a společenská místnost (krb, truhla na dřevo, radiomagnetofon, stůl, rohová lavice, lavice, židle, BTV). Za společenskou místností je ještě pokoj B (lůžka, skříň, stolní fotbal, noční stolek, lampička, přímotop). Na zatravněném pozemku je k dispozici venkovní posezení (dřevěný stůl + lavice), zahradní gril, otevřené ohniště, 2x houpačka, šipky, stolní fotbal a pískoviště pro děti.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, rychlovarná konvice), vnitřní krb, venkovní ohniště/gril, koupání - 2km, lyžování - 3km

Poloha: Les : všude kolem

Sport a zábava: Koupání : Sklené Teplice - termální koupaliště (2 km), Bánská Štiavnice - přírodní nádrž, koupaliště (18 km), Vyhne - aquapark (20 km)

Lyžování : běžkování v okolí, Bánská Štiavnice - v okolí více lyžařských vleků (15 - 20 km)

Výlety : Sytno - rozhledna, Bánská Štiavnica - historické centrum, muzeum - hornictví, památka UNESCO, Výhně - Svatý Anton - muzeum, Pustý hrad, CHKO Štiavnické vrchy, koně Sklené Teplice, Hliník - motokáry

fotbalové hřiště - v místě, Výhně - tenisové kurty

Rybaření : v obci malý soukromý rybník, Bánská Štiavnice - přírodní nádrž, Sklené Teplice - rybník

Způsob vytápění: krb s rozvodem teplého vzduchu do místností. El. energie se hradí na místě dle skutečné spotřeby.

Pes (domácí zvíře) : 1,40 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyně - 2 pl. el. vařič, rychl. konvice, remoska, kávovar, mikrovlnná trouba, lednice

Ubytování

Schodiště : standardní

Chalupa pro 8 osob : pokoj A ( 1x 2 l., 1x 2 l. - palanda), pokoj B (1x 2 l., 2x 1 l.).

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : 2 auta na oploceném pozemku pod přístřeškem, 1 auto před objektem

Příjezd za zhoršených podmínek : v zimním období nutné sněhové řetězy

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Repište - chalupa