Tvrdošín - chata

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Žilinský kraj Tvrdošín
Ubytování: chata SK1051

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Popis

Objekt se nachází v chatové osadě nad obcí Oravice, která se nalézá nedaleko obce Trstená. Jedná se o místo, které leží přímo na hranicích Tatranského národního parku, konkrétně v regionu Roháče. V obci je nově vybudován aquapark, který lze navštívit celoročně.
Chata stojí na velkém a neoploceném pozemku. Jedná se o celodřevěnou zrekonstruovanou chatu na kraji louky, kde se nalézá více chat. Hlavním vchodem z boční strany se vchází do vstupní chodby (lednice, zrcadlo, věšáková stěna, botník) v přízemí, z které se dále jde na chodbu. Z chodby je přístupné samostatné WC, sociální zařízení A (WC v rámci koupelny, koupelna - sprchový kout, umyvadlo, bojler), sociální zařízení B (samostatné WC, koupelna - vana + sprcha, umyvadlo, zrcadlo), kuchyně s jídelnou (komoda, sekretář, skříň, stůl, 2x lavice, 2x židle, krb) a pokoj D (lůžka, skříňka). Z jídelny ústí schody do podkroví, kde se nalézá pokoj A (lůžka, skříň, židlička), pokoj B (lůžka, židličky, skříň) a pokoj C (lůžka, židlička, skříň). Kolem objektu je zatravněný pozemek, na kterém mohou klienti využít venkovní posezení (1x dřevěný stůl, 4x dřevěné lavice), otevřené ohniště a malý přenosný gril. Z chaty je překrásný výhled na blízké okolí obce, ale i na nejvyšší vrcholky Západních Tater.

Další informace : PC/internet není k dispozici, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, rychlovarná konvice), vnitřní krb, venkovní ohniště/gril, koupání - 0,5km, lyžování - 1km

Poloha: Les : za obcí

Sport a zábava: Koupání : Meander Park thermal Oravice (850 m) - plocha 1545 m2, z hloubky 1611 m vyvěrá termální voda s blahodárným účinkem a teplotou 58°C, která se vlévá do všech bazénů v areálu, Oravská priehrada - přehradní nádrž (16 km), Nižná - krytý bazén (24 km), Tatralandia - aquapark (51 km), Bešeňová - termální koupaliště (53 km)

Lyžování : Skipark Oravice - lyžařský vlek (850 m), 2 sjezdovky, zasněžování, převýšení 240 m, Vitanová - lyžařský vlek (3 km), Zuberec - lyžařské středisko (9 km), Brezovice - lyžařské středisko (15 km)

Výlety : Zuberec - skanzen, Oravský Podzámok - hrad, Tvrdošín - gotický kostel, galerie M. Medvecké, Oravská přehrada - ostrov umění, Dolný Kubín - galerie, muzeum, Roháče - turistika, Podbiel - koně (25 km), Nižná - sjezd na plťích, cykloturistika, výlety do Polska

v místě - tenisové kurty, Nižná - sportoviště

Rybaření : Oravská přehrada

Způsob vytápění: el. přímotopy. El. energie se hradí na místě dle skutečné spotřeby.

Pes (domácí zvíře) : 1 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyně - kuch. linka (dřez, T+S), rychl. konvice, el. sporák + trouba, lednice ve vstupní chodbě

Ubytování

Schodiště : strmé

Chata pro 14 osob : pokoj A (1x 2 l., 2x 1 l. - přistýlka formou vysouvací spodní části dvoulůžka), pokoj B (2x 1 l., 2x 1 l. - přistýlka formou vysouvací části dvoulůžek), pokoj C (2x 1 l., 2x 1 l. - přistýlka formou vysouvací části dvoulůžek), pokoj D (1x 1 l., 1x 1 l. - přistýlka formou vysouvací spodní části lůžka).

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu na neoploceném a zatravněném pozemku

Příjezd za zhoršených podmínek : v zimním období doporučeny sněhové řetězy

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Tvrdošín - chata