Uhorská Ves - chalupa

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Žilinský kraj Uhorská Ves
Ubytování: chalupa SK1011

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Popis

Objekt se nachází v malé vesničce Uhorská Ves, která se nalézá v blízkosti města Liptovský Mikuláš. Jedná se o místo v regionu Liptov, které je dobrým východiskem pro turisty do Nízkých, ale i Vysokých Tater. V oblasti těchto téměř nedotknutých lesů můžete podnikat mnohé zajímavé pěší túry.
Chalupa je stylová, nově rekonstruovaná a stojí na samostatném pozemku. Hlavním vchodem z boční strany chalupy se vchází na chodbu (zrcadlo, věšáky), ze které se dále jde do společenské místnosti (krb, stůl, 2x lavice, 2x židle, na stěnách okrasné talíře, skříňky s dekoracemi, TV + video, minivěž, skříňka) a velmi pěkná a moderní kuchyně. Z kuchyně se dále prochází na sociální zařízení (sprchový kout, WC, zrcadlo), za nímž je sauna. Z chodby ústí schody do podkroví na chodbu, ze které je přístupný pokoj A (lůžka, dětská postýlka, 2x rozkl. gauč) a pokoj B (lůžka, 2x rozkl. gauč). Kolem objektu je velký oplocený pozemek. Na pozemku se nalézá ještě malá stylová dřevěnice, která slouží jako dětský koutek. Dále se u objektu nalézá venkovní posezení, krb, lehátka, stolní tenis, tenisová zeď a basketbalový koš. V sousedství se nachází apartmánový dům (pozemek majitele, odděleno plotem), jehož součástí je malé relax centrum (masáže, kosmetické služby, rašelinové zábaly, infrasauna, venku vířivka). Všechny tyto služby mohou ubytovaní hosté za poplatek využít. Společné pro oba domy je dětské hřiště.
Kapacitu objektu 6 osob nelze překročit (platí i pro děti do 3 let). Majitelka může zajistit polopenzi, plnou penzi a to formou výběru jídel. V ceně pobytu jsou zahrnuty ručníky a župany.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - WIFI, BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), vnitřní krb, venkovní ohniště/gril, koupání - 1km, lyžování - 1km

Poloha: Les : za obcí

Pozemek : celý objekt je oplocený, částečně zatravněný(umělá tráva), venkovní posezení s krbem, lehátka, za objektem ještě malá budova (stylový zahradní domek), v ceně pobytu cuktovinky a láhev vína), venkovní umělá tráva, tenisová zeď, basketbalový koš, sauna, raftování na Bele

Sport a zábava: Koupání : Liptovský Ján - krytý bazén, termální koupaliště (1 km), Liptovský Mikuláš - krytý bazén, aquacentrum (5 - 11 km), Liptovská Mara - přírodní nádrž (6 km), Bešeňová - termální koupaliště (20 km)

Lyžování : Liptovský Ján - lyžařské středisko (1 km), Podbreziny - lyž. vlek, noční lyžování (3 km), Závažná Poruba - lyž. vleky (5 km), Žiarská dolina - 3 lyžařské vleky (5 km), Jasná - lyžařské středisko (16 km), Malino Brdo - lyžařské středisko (30 km)

Výlety : Oravský hrad, Zuberec - skanzen, Vlkolínec - památka UNESCO, Havránok - archeologické místo, Liptovský Hrádok - hrad, Pribylina - skanzen, Nízké Tatry, Vysoké Tatry, Lipt. Ján - projížďky na koních

u objektu - tenisová zeď, basketbalový koš

Rybaření : Liptovská Mara - přírodní nádrž, Váh - řeka

Způsob vytápění: el. radiátory. El. energie se hradí na místě dle skutečné spotřeby.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyně - 2 pl. el. varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice (na místě možno zajistit polopenzi)

Ubytování

Schodiště : strmé a obtížné

Chalupa pro 6 osob : pokoj A (1x 2 l., 1x 1 l. - pohovka jako přistýlka vhodná pro děti), pokoj B (1x 2 l., 1x 1 l. - pohovka jako přistýlka vhodná pro děti).

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : na uzavřeném pozemku, 2 auta pod přístřeškem

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Uhorská Ves - chalupa