San Vito di Cadore - apartmány Fiori

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Benátsko San Vito di Cadore
Ubytování: Fiori

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Itálie.

Popis zájezdu

Popis

San Vito di Cadore je malé městečko v provincii Belluno. Leží asi 9 km od Cortiny d'Ampezzo, v Dolomitech u Monte Antelao. Je to oblíbené lyžařské středisko, avšak čilý turistický ruch zde vládne i v létě. Lyžaři zde naleznou výborné podmínky, turisté v létě zase překrásné výhledy na jezero Alleghe i panorama Dolomitů.
Apartmány se nachází ve 2 menších residencích u hotelu Fiori v centru městečka San Vito di Cadore, cca 500 m od skiareálu San Vito di Cadore a 10 km od Cortina d'Ampezzo. Apartmány jsou vkusně a jednoduše vybaveny. Vnitřek je zařízen v typickém horském stylu. Najdete zde slunečný balkon, koupelnu s vysoušečem vlasů, telefon, satelitní TV a společnou pračku.

Ubytovat se lze v apartmánech BILO pro 2 osoby: je zde obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, ložnice s manželskou postelí nebo se dvěma samostatnými lůžky. Dále je k dispozici TRILO pro 4 osoby: je tu obývací pokoj s kuchyňkou ložnice s manželskou postelí, druhá ložnice s patrovou postelí a koupelna a velký apartmán TRILO pro 8 osob se dvěma koupelnami.

Letní sezona: apartmány nejsou vybaveny ložním prádlem ani ručníky (možnost zapůjčení ložního prádla za poplatek na místě, nutno zamluvit při rezervaci). V zimní sezoně se platí na místě povinný poplatek zahrnující ložní prádlo, záverečný úklid, topení, spotřeby vody a elektřiny.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu, sauna, nutný závěrečný úklid nebo jeho úhrada, restaurace v objektu, hlídané parkoviště, koupání - Cortina 8km, lyžování - Cortina 8km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Možnost koupání je v Cortině d'Ampezzo (10 km), kde je velký plavecký bazén pro veřejnost, otevřen po celý rok.

Lyžování : Městečkem projíždí výborně organizovaný skibus, zastávka je pouhých 50 m od apartmánů, který vás zaveze na svahy za obcí, nebo dále do Cortiny, kde je svahů mnohem více, celkově jich v tomto středisku najdete 96, 1 snow park a 138 km upravených běžkařských tratí, sáňkařské a bobové tratě.

Výlety : Oblast kolem Cortiny nabízí nesčetné možnosti pěší turistiky i cykloturistiky. Městčkem dokonce prochází trasa jednoho z nejslavnějších cyklistických závodů světa Giro dItalia. Pro turisty je přiavena pestrá síť cest a chodníků od nejlehčích až po nejtěžší ferraty. Za návštěvu určitě stojí pěší výlet kolem nejromantičtějšího jezera nazývaného „perlou' mezi dolomitskými jezery Lago di Braies, dále jezero Lago di Federra , masív Monte Pelmo, horské chata Rif. San Marco, a mnohé další. Cyklonadšence potěší etapa Cortina - S. Vito di Cadore - Auronzo di Cadore - Passo Tre Croci - Cortina, nádhera po celých 90km.

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. energie zahrnuty v poplatku splatném na místě

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Hosté si vaří sami ve vybavených kuchyňkách, nejbližší restaurace v hotelu Fiori.

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka zdarma

Schodiště : standardní

Apartmán BILO pro 3 osoby s příslušenstvím : ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x pohovka), kuchyňský kout, koupelna, balkón.

Apartmán TRILO pro 4 osoby s příslušenstvím : ložnice A(1x 2 l.), ložnice B(1x 2 l patrové postele), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, balkón.

Apartmán TRILO pro 8 osob s příslušenstvím : 3xložnice A(1x 2 l.), 1xložnice ložnice B(1x 2 l patrové postele), obývací pokoj, kuchyňský kout, 2x koupelna.

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : parkoviště je zajištěno, je zdarma

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené San Vito di Cadore - apartmány Fiori